Hirdetés
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
Major Major
üzenetére
Oké, de akkor hogyan tehetem meg azt, amit a win alatt mondjuk total commanderrel két kattintással megteszek?
Tehát, áthelyezés, törlés, ilyesmi?
Igaz, még nem álltam át teljesen élesben az Ubuntura, majd a 9.10-től akarok, de ebben is letiltott néhányszor mindennapos műveletet. Elég sokszor torrentezek, családi médiákat rendezgetek, a fájlműveletek nálam mindennaposak, sőt mindenórásak és nekem nagyon kényelmetlen, hogy egyszercsak valamit nem tudok megcsinálni.
Mondjuk legutóbb egy ikon témát kellett másolnom az Ubi mappájába, azt megértem, hogy nem engedi elsőre, de ha egy teljesen független, ntfs partíción dolgozok, ott hadd csináljak már mindent úgy, ahogy akarok!
Aktív témák
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Spórolós topik
- Le Mans Ultimate
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest