- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, sikerült kinyírnom az X-emet...
nVidia kártya volt, nvidia gyártói driverrel (ennek ellenére amúgy nem látszódott a zárt meghajtók között...), ezzel nem is volt gond.
Be akartam konfigolni az alaplapon lévő Ati integrált vga-t, de sehogy sem sikerült... végül gondoltam visszarakom az nVidiát: xorg.conf-ok letörlése, gdm stop, parancssorból feltelepítem, gdm start, majd több X restart után is ment rendesen. A baj újraindításnál van, mert akkor viszont nem megy sehogy sem.
Én arra tudok gondolni, hogy fent maradt valamilyen Ati modul, amit indításnál betölt, és valamit megkavar... vagy nem tudom.
Szóval miért lehet, hogy reboot után nem megy, de ha beállítom menet közben, akkor működik?
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Medence topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- OPPO Find X9 Pro Titanium Charcoal 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest