Hirdetés
Aktív témák
-
harry
veterán
Sziasztok, sikerült kinyírnom az X-emet...
nVidia kártya volt, nvidia gyártói driverrel (ennek ellenére amúgy nem látszódott a zárt meghajtók között...), ezzel nem is volt gond.
Be akartam konfigolni az alaplapon lévő Ati integrált vga-t, de sehogy sem sikerült... végül gondoltam visszarakom az nVidiát: xorg.conf-ok letörlése, gdm stop, parancssorból feltelepítem, gdm start, majd több X restart után is ment rendesen. A baj újraindításnál van, mert akkor viszont nem megy sehogy sem.
Én arra tudok gondolni, hogy fent maradt valamilyen Ati modul, amit indításnál betölt, és valamit megkavar... vagy nem tudom.
Szóval miért lehet, hogy reboot után nem megy, de ha beállítom menet közben, akkor működik?
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Könyvajánló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest