Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Újabb problémám adódott. Ubunturól váltottam kubuntura...csak a kde-t tettem fel pluszba, gnome is fentmaradt.
Maga a rendszer 1 hp laptopon van fent, kiszeretném tenni a laptop képét 1 monitorra. Sima vga kábellel menne a dolog, win 7 alatt ugye fn+f4 kombinációval el is van intézve a dolog.
Itt viszont nem....hogyan tudnék másodlagos monitort kubuntu alatt használni?
Másik kérdésem az aty driverre vonatkozna: gondoltam kubuntu alatt megkeresem az aty drivert, hátha ott van valami beállítás amivel sikerülne a másodlagos monitor beállítása. Ekkor lepődtem meg, mivel sehol sem találtam a drivert. Ha felraktam a KDE-t pluszba és azt használom, akkor a vga drivert is újra fel kell raknom?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest