Hirdetés
Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok.
Újabb problémám lenne, de ez most az én hülyeségem miatt
Nem tetszett a fölső panel, ezért kapásból töröltem. Ezzel nem is volt gond, egészen mostanáig, ugyanis 1 ideig nem az otthoni wifimet használom....
Töröltem a hálózatkezelő jelzőikonját is.(magát a programot nem). Panelhez nem tudom hozzáadni, mivel nem látok ilyet.
Utána elkezdtem keresni az alkalmazások között. Végignéztem mindet, és nincs ott. Gondolom az internetnél kéne lennie. Utána beállításokat végigtúrtam, különösképpen ott ahol a menüsorhoz új menüpontokat lehet adni. Ott se találtam.
Viszont ha alkalmazást akarnék hozzáadni, ott látszódik, hogy fentvan.Hogyan tudnám előhozni a menüpontot? Szeretnék holnap feljutni 1 olyan wireless hálózatra, amin még korábban linux alól nem voltam.
Van ötletetek, hogy mit tegyek?
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs