- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Derekas áremelést jelentett be az ASUS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Keychron egerek bemutatója
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz
üzenetére
Az megvolt. Arra is rájöttem, hogy rejtett, mert alapból nincs semmi a /home-omban csak 4-5 mappa, de 140MB volt így régi jó windows módszerrel a Nézet menüben meg is lett és ki is töröltem minden chromes cuccot. De amint elindítottam:első ránézésre könyvjelzők nincsenek oké, jelszavak se és history se, de az about:pluginsra megint ugyan azt kaptam amit firefoxra adna. Pont ugyan azt, minden pluginst a firefoxtól használ.
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába másolom át a libflashplayer.so fájlt, amit minden leírás említ a lib-be a chromium pluginsokba onnan egy pluginst se használ. Sőt ha a mozillás pluginsok közé teszem ezt a fájlt zokszó nélkül figyelmen kívül hagyja azaz about:plugins változatlan.