Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
Agyasima
őstag
Nem is tudom, hol kérdezzem meg, mert abszolút kezdő linuxos vagyok. Letöltöttem, kiírtam CD-re az Ubuntu 64bites 9.04-es verzióját.
Indítottam vala, és örvendeztem, hogy ez jó. Live módban simán neteztem néhány perc után, a monitoromat és a TV-t is felismerte az OS.
Ezek után gondoltam egyet, és úgy döntöttem, hogy telepítem az új cuccost, WIN mellé. Mivel a CD ajánlja, hogy bátran tegyek ilyet. Megpróbáltam. Az fogadott, hogy
"Buffer I/O error on device sr0, logical block 301360"
És a fenti üzenetet megismételte kb. 30-50 oldalon keresztül, csak más számokkal. Most WIN alatt vagyok, a lemezt is WIN alatt írtam ki. Próbaképpen a teljes lemeztartalmat felmásoltam HDD-re, attól eltekintve, hogy néha lassult kicsit, simán végigolvasta. Mi lehet a próbléma?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest