Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Biztos, úgy van ahogy mondod. Az LXDE felülete teljessen megfelelne , de tényleg nem kéne annyi kiegészítő hozzá. Legjobb lenne ,ha össze tudnák rakni egy rendszert ,de ehhez kisgyerek vagyok. Amúgy ,ha a "hegesztős" minimal cd-s megoldással sikerülne egy mükődő rendszert faragni azt a végén el lehet menteni ,akár iso-ba ? És bármikor el ill. hozzá lehetne tenni alkalmazásokat , felületeket ,stb. mint pl. windowsnál az nlite-al ?
(#16078) Major Major
jó ez a crunchbang, csak azt nem tudom hgy sikerült azért ezt is felhízlalni egy CD méretűre. tele van fölösleges programmal
Hát ez az nekem sem kell annyi minden , csak "aránylag" szép felülete legyen egy pár alkalmazással, majd ha szükséges valamelyik ,felteszem.
Köszi a tippet a 9.04 -ről ,majd meglesem.
Zenwalk ,igen ez elég jónak tünik a screenshotok alapján, de még nem jártam után,hogy tud-e magyaról.
(#16082) pc-user
Én a Standart kiadást szedtem le még tegnap ,délután felrakom ,ha engedi magát. Remélem nálam ,minden ok. lesz.

Én is örülnék valami Puppy, vagy Dammn Small Linux sebességű magyar disztrónak... Az nekem is ,remélem egy legalább jó lesz az ajánlások közül.

Más: Amúgy a screenshotokat, hogy csinálják a cikkekhez ? pl. telepítés folyamatának leírásához ?

Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Robogó, kismotor
- Arc Raiders
- Arena Breakout: Infinite
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest