Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Pánik a memóriapiacon
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, még egy hasfájás... de lehet, hogy nem ubuntu szintű, hanem firefox.
korábban egy linket kijelöltem/vágólapra tettem, majd egy firefox fülön, pontosabban a hozzá tartozó lapon középső klikk, és nyílt is megfele (kde alatt volt). most a lapon nem csinál semmit, a címsorba viszont be tudom illeszteni. merre érdemes szerintetek elindulni a "hiba" kijavításában?
(mellesleg az okot, ami miatt ilyen trükkökhöz kellett folyamodnom, már megszűntettem... csak annyira hozzászoktam
)holnap majd levelezős kérdésekkel nyaggatlak titeket, am már nincs hozzá lelki erőm.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)