Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
leviske
veterán
Lehetséges úgy telepíteni egy notira (egy HDD, 2 külön partíció) egy ubit, hogy utána későbbiekben minden nyom nélkül törölni lehessen? Csak mert nővérem gépére szorultam újra
és neki Vista-ja van...Egyik partíció egyáltalán nincs használva, ezért gondoltam, hogy felteszek valamit magamnak ideiglenesen.

(#15464) tlac: Sikerült ideiglenesen üzemképtelenné tenni a gépet, egy kis szervizelés után tudom másolni. Egyébként valami olyasmit magyarázott, hogy még használom az X servert... Ezután beléptem konzol módban, de akkor meg nem volt net (dsl-em van, a routert meg még tegnap kiütötte a vihar, ahogy az egyik lanportomat is...)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és neki Vista-ja van...