Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Párban jönnek a Razer TWS headsetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Házimozi haladó szinten
- Egy androidlánnyal tenné kelendőbbé a GeForce-okat az NVIDIA
Aktív témák
-
adalbert1
veterán
3 db Tally driver van alapból a Crunchbangben, nos megy mindegyikkel, csak épp a papíron nem az jelenik meg amit a monitoron látok.
A googleben hirtelen én csak azt találtam, ahogy egy srác angol nyelvű ubuntus fórumon szintén ezen agonizált, de ő se jutott sehova a problémával...Ha ez lenne a Crossover linux amit te említesz akkor ez kimarad, mivel fizetős program.
Ezt a wine-t viszont még lehet hogy holnap megnézem, talán jutok vele valamire...
Mondjuk így gyorsan rákeresve a WINE wikipédiás oldalán találtak elég elszomorítóak ezügyben:"Although Wine implements some aspects of the Windows kernel, it is not possible to use native Windows drivers with it, due to Wine's underlying architecture."
Szóval lehet hogy a vége az lesz hogy megismerkedek valamilyen szinten a Red Hat-tel is... Viszont ha meg magasabb az erőforrás igénye, akkor ismét ott vagyok ahol a part szakad.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest