Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
gyurman
tag
Hrrr Cedega! Szedtem egyet, és rögvest indítás után a M$ élményeim jönnek elő.
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.
wine vagy playonlinux. A playonlinux ráadásul valahogy fogadja a cedega config fájlokat. Csak nem tom, hogyan lehet olyat szerezni. Valaki tudja?Van még ilyen ami játszós lehet? Van még Cross Over Offices-pro 7.1-em még mikor 1 héten át ingyen lehetett szerezni 1 éves licencet, de azzal sem jutottam sokra. Lehet vele társítani, az nagy előnye, és automatikusan csinál kis üvegeket és abba telepít. Hogy is hívják azt? WINEPREFIX. De azt tudom kézzel is, csak bonyolultabb. Na, ilyen sincs win$ alatt, hogy csinálsz kis üvegcséket progiknak. Már rég óta próbálkoznak, így hordozhatóvá tenni progikat, de csak a wine-nek jött össze.
Szóval van még valami tuti wine vagy hasonló megoldása valakinek? Pl a virtualbox nekem bazi lassú.
Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- SSD kibeszélő
- Óra topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.