Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
Aktív témák
-
gyurman
tag
Hrrr Cedega! Szedtem egyet, és rögvest indítás után a M$ élményeim jönnek elő.
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.
wine vagy playonlinux. A playonlinux ráadásul valahogy fogadja a cedega config fájlokat. Csak nem tom, hogyan lehet olyat szerezni. Valaki tudja?Van még ilyen ami játszós lehet? Van még Cross Over Offices-pro 7.1-em még mikor 1 héten át ingyen lehetett szerezni 1 éves licencet, de azzal sem jutottam sokra. Lehet vele társítani, az nagy előnye, és automatikusan csinál kis üvegeket és abba telepít. Hogy is hívják azt? WINEPREFIX. De azt tudom kézzel is, csak bonyolultabb. Na, ilyen sincs win$ alatt, hogy csinálsz kis üvegcséket progiknak. Már rég óta próbálkoznak, így hordozhatóvá tenni progikat, de csak a wine-nek jött össze.
Szóval van még valami tuti wine vagy hasonló megoldása valakinek? Pl a virtualbox nekem bazi lassú.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Ulefone RugKing
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De utáltam azt, azért váltottam. Üzenetet kaptam fizessek ezért a vacakért.