Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Játékra vagy munkára? Az új AOC monitorokkal nem kell választani.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Bocsi, de nem tudok screenshotot küldeni, nem az én gépem, és már azóta ubuntu sincs rajta
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig
00:14.5 Multimedia audio controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 AC'97 Audio Controller (rev 02)
Rengetegek szívtam vele, míg rájöttem, miért nem szól a hang, és véletlenül találtam rá. A hangerőbeállításoknál ugye elő lehet szedni egy csomó csúszkát, meg kapcsolót, ami alapból rejtve van, és azokat piszkáltam, végül, úgy emlékszem, az external amplifier kikapcsolása hozta meg a hangot. Magyarul, ahogy előttem is írták, valami külső erősítő, vagy ilyesmi lehet a neve.
De ezután sem volt 100-as a hang, mert használat közben elment, szaggatott, darált, és csak az újraindítás segített rajta...
Az a laptop nagyon nem szerette a linuxot
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- LG 49sm8600pla 49" hibás TV
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig