Hirdetés
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Milyen notebookot vegyek?
- Raspberry Pi
Aktív témák
-
Major Major
senior tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Bocsi, de nem tudok screenshotot küldeni, nem az én gépem, és már azóta ubuntu sincs rajta
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig
00:14.5 Multimedia audio controller: ATI Technologies Inc IXP SB400 AC'97 Audio Controller (rev 02)
Rengetegek szívtam vele, míg rájöttem, miért nem szól a hang, és véletlenül találtam rá. A hangerőbeállításoknál ugye elő lehet szedni egy csomó csúszkát, meg kapcsolót, ami alapból rejtve van, és azokat piszkáltam, végül, úgy emlékszem, az external amplifier kikapcsolása hozta meg a hangot. Magyarul, ahogy előttem is írták, valami külső erősítő, vagy ilyesmi lehet a neve.
De ezután sem volt 100-as a hang, mert használat közben elment, szaggatott, darált, és csak az újraindítás segített rajta...
Az a laptop nagyon nem szerette a linuxot
Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az is Asus F5 volt asszem, a hangkártya pedig