Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
Figyelem ám, mert az ork társak is dobálják ám magukból a kveszteket! Amiről beszélek, az a harcos egyik küldetése, a kezdő szigeten van két dungeon, ez nem a gromos, hanem a másik. Bár lehet, hogy van még több, egyelőre kettőt találtam
!
15. szintű vagyok egyébként, ezek nem sztorira épülő kvesztek, tehát tolhatod bármikor, még az ominózus városba sem jutottam el, csak úgy nézelődök, felfedezek.wesker24: szépek! Tetszik, hogy egyből rohan rád egy guard, hogy elővetted a fegyókat
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
! Na majd én
!Az a black candle-ös kveszt elgondolkodtatott... ha belegondolok, hogy végig kéne próbálni az alkímiás cuccokat abban a sütőben is, hogy miből mi lesz.. kicsit csavar az alkímia "egyszerűségén"
.Ti megtaláltátok az elején a szavannán azt a skorpiót? Elsőre nekem kimaradt... semmi különös egyébként, bedarálható, csak kicsit meglepett a méret...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tesla topik
- Villanyszerelés
- Napelem
- Kutya topik
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Milyen légtisztítót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!
! Nem erőlteted a kraftolást Te sem, látom
!
.