Hirdetés
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Elhagyja a 32 bites módot a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Na, hát persze nem bírtam ki, felraktam. Tettszik. Bár azért a régi kérdésedre, hogy van-e hibája, azért azt tudom mondani, hogy van.
Legfőbbképpen a szinkron. Nagyon erőtlen. A főhős is, de a többiek sem brillíroznak. Ennél még a Vicser magyar szinkronja is klasszisokkal jobb volt
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.
Aztán nem tettszik, hogy a kezdő szigeten minden nyomorult teremtmény a figyelendő útnak 180 fokkal áll. Először poén volt, hogy jól meg lehet őket merényelni, de az 5. után már uncsi, hogy idióta módon pont hátat fordítanak az egyetlen iránynak, ahonnan a veszély érkezhet. Remélem ez a későbbiekben nem így lesz.
Aztán eddig nagyon könnyű a játék, a grom-okat félkézzel röhögve elintézi a lvl 2-es hős, remélem ez a prológ után szintén megváltozik.
Nagyjából eddig ennyi a negatívum, illetve a számomra kissé nehézkes kezelőfelület. Nem áll kézre, hogy F billentyűkkel mozogjak a menüben, hiányzik a jól megszokott m- map I-inventory j -journal stb leosztás. A komolyabb harckombinációk, pl a védelem áttörés, vagy a multicélpontos nyilazás elég kacifántosan van megoldva, nehezen tudom elképzelni, hogy ezeket éles helyzetben elég időm lesz alkalmazni.
Ja és hol kapcsoltad ki a blur-t? A grafikai beállítások elég szegényesek nálam, vagy valamit nem vettem észre? (1.2 patch fenn van). Viszont maga a grafika nagyszerű, élmény ahogy pl a növényzet hajladozik körülötted, miközben a gazban gázolsz. És az optimalizálás előtt le a kalappal. Ja, és eddig 0 db buggal találkoztam.
Jó lesz ez ...a KotOR-nak attól tartok várnia kell, tudod gyengém a sandbox.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A prófétanő ajakmozgása is nagyon el van tolódva a szöveghez képest, kifejezetten zavaró.