Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ł-IceRocK-Ł
üzenetére
Milyen oprendszer? Win7 alatt az enyémhez sincs, nekem Philiphs 7130-as chip. Feltettem hozzá a win beépítettek közül egy 7134-es drivert, és tökéletesen megy vele.
-
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Megfelelne, csak sajnos nincs hozzá távirányítóm, és így meg a setup nem enged továbmenni, ha az s-video bemenetet használom, mert mindenképp egy "IR-remote" kell neki

-
Jobb topic-ot nem találtam, de talán ide elfér.
Naszóval, én a cyberlink powercinema-t használom TV tunerhez, és eddig nem is volt vele gondom. Amire kell, azt tudja. Viszont az 5-ös verzió eldobja az aerot-t win7 alatt ezért kipróbáltam a 6-ot, ami már ugyan nem, viszont van egy nagyobb gondom vele. 16:9-es monitorom lévén alapra úgy állítja be magát, így a TV adás 4:3-ban megy, oldalt gyászkerettel, viszont nekem az kellene, hogy széthúzza teljes képernyőre, mert egy box van a tunerra kötve, és azon tudom állítani, hogy miként jelenjen meg a kép. Az előző verziónál a setup alatt megkérdezte, hogy milyen monitorom van(4:3 vagy 16:9), és ha ott 4:3-ra tettem, akkor épp olyan lett, ahogy én szeretném, viszont itt nem kérdezi, és a menüben sem lelek ilyen opciót.
Próbáltam, hogy telepítés és első indítás idejére 4:3-as felbontást tettem be, de mihaszna, mert amint visszateszem FullHD-ra a felbontást, az is átáll..
Valaki nem tudja, hogy esetleg hogy lehetne megoldani?
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Próbáld ki esetleg a Dscalert is.
Más: Arra nem tud valaki valami okosságot, hogy a vista/win7 media centerben ha külső egységet akarok a tuneron keresztül használni, akkor ne kelljen már neki Ir remote? Mert anélkül nem engedi befejezni a setup-ot, nekem meg nincs, és nem is kell..
-
Üdv!
Nemtudom hogy jó helyen járok-e, ha nem irányítsatok át

Szóval, adott egy St-lab Tv/Av tuner, philips 7130 chip van rajt(tudom nem a legjobb, de ez van na
) és ehez kötöttem be egy t-home sat digit beltérit. A bekötés egy scart-svideo átalakító, valamint egy svideo kábellal történt. Minden szép és jó, csak az a probléma, hogy "csíkozik" a kép. Hogy érthetőbb legyen:
Na most ezek a csikok, hol rövidebbek hol hosszabbak, és egy pillanatra megjelennek, majd eltűnnek, majd máshol jelenik meg, hol több, hol kevesebb..
Mikor még simán a tunerjával befogott adókat néztem, nem volt ilyen, de próbáltam egy dvd lejátszóval, amit rca kábellal kötöttem rá, ott ugyan ez a szitu. Fogadjam el hogy szar a kártya, vagy van erre valami megoldás/magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Exkluzív órák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

) és ehez kötöttem be egy t-home sat digit beltérit. A bekötés egy scart-svideo átalakító, valamint egy svideo kábellal történt. Minden szép és jó, csak az a probléma, hogy "csíkozik" a kép. Hogy érthetőbb legyen: