Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Nemtudom hogy jó helyen járok-e, ha nem irányítsatok át

Szóval, adott egy St-lab Tv/Av tuner, philips 7130 chip van rajt(tudom nem a legjobb, de ez van na
) és ehez kötöttem be egy t-home sat digit beltérit. A bekötés egy scart-svideo átalakító, valamint egy svideo kábellal történt. Minden szép és jó, csak az a probléma, hogy "csíkozik" a kép. Hogy érthetőbb legyen:
Na most ezek a csikok, hol rövidebbek hol hosszabbak, és egy pillanatra megjelennek, majd eltűnnek, majd máshol jelenik meg, hol több, hol kevesebb..
Mikor még simán a tunerjával befogott adókat néztem, nem volt ilyen, de próbáltam egy dvd lejátszóval, amit rca kábellal kötöttem rá, ott ugyan ez a szitu. Fogadjam el hogy szar a kártya, vagy van erre valami megoldás/magyarázat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 3 2-in-1 érintőkijelzős üzleti laptop, beépített tollal
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- HP Elitebook 840 G4,14",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) és ehez kötöttem be egy t-home sat digit beltérit. A bekötés egy scart-svideo átalakító, valamint egy svideo kábellal történt. Minden szép és jó, csak az a probléma, hogy "csíkozik" a kép. Hogy érthetőbb legyen: