Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tulipanocska
csendes tag
Szia!
Én ismét hagsúlyozom, hogy annyira nem értek a dolgokhoz, ezért előre is bocsánatot kérek, ha olyat írnék ami neked természetes!
Én továbbra is azt gondolom, hogy amennyiben maga a tv tuner kártya tudja a DVB-T szabványt (HDTV), akkor a legfrissebb Avermediás szoftvert kell feltelepítened, amely tudja az mpg4-et kezelni, ez pedig az AverTV 6.0.18Beta [link] amely 33,44MB. A többi a magyar mpg4-es sugárzást nem tudja kezelni, hiába adták vele megvásárlásakor akár a legfrissebbet is. Sima tv antennával így vehetsz fel, vagy tv-t nézhetsz akár a számítógépen. Akkor külön digitalizálással nem kellene bajlódnod, mivel a szoftver minden formátumban tud felvételt készíteni. Én is szoktam felvenni televíziós adásokat közvetlenül a géppel és nincs vele semmi gondom. A set top box közbeiktatásához nem tudok hozzászólni, mivel nekem nincs, de valószínűsítem, hogy a kódolt adás miatt nem lehetséges az adás vétele, nem tudja kezelni.
A tv tuner kártya és a videó kártya külső audiókábeles összekötése után a számítógépen hangja is lesz a tv adásnak (ez saját tapasztalat, én elkövettem ezt a bakit).

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest