Új hozzászólás Aktív témák
-
vis.p
aktív tag
Hali!
Akinek ugyan ilyen problémája lenne...
Avermedia_hu jóvoltából itt a megoldás:"Az Avermedia tunerek Windows 7 SP1 rendszerre való telepítéséhez, kövesse az alábbi lépéseket:
(1) Nyissa meg a Start menüt, menjen a Számítógép/Programok hozzáadása és törlése ponthoz és válassza az AverTV-t, klikkeljen az eltávolításra. Amikor a telepítés varázsló megjelenik, válassza a 'Remove AP only' , “csak az alkalmazás eltávolítása” (a driver telepítve marad)
(2) az interneten keresse fel az AverMedia minioldalt: http://www.avermedia.com/avertv/Upload/AVerMediaTVSoftware/TryItNow.html és töltse le a legfrissebb AverTV-Beta (version 6.5.1.11062701) alkalmazást
(3) telepítse a számítógépére, majd a telepítés után indítsa el az alkalmazást, válassza ki az országot és indítsa el a digitális csatornák keresését.
A fenti lépések elvégzése után a DVB-T csatornáknak nézhetőeknek kell lennie." -
Jozin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy msi digi vox hibrid tunerem. Az m1 olimpiai adását nézném a melohehyemen.
Analóg formában nagyon gyenge a kép, ezért a digitális sugárzás kéne.
Most jön a problémám AF9015BDA filteren (gondolom ez a digitális adásra vonatkozó) befogja a m3D-t tökéletes minőségben, de semmi egyebet.
Azt nem értem, hogy az m1, m2, RTLKLUB, TV" miért nem jön be?
A lényeg, hogy az m1HD-t szeretném behozni anntenával.Segítséget köszönöm
-
vis.p
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Avermedia Volar HX usb-s tunerem, windows 7 64bit alatt használom, saját antennával.
Az analóg része működik a digitális nem.
Egyetlen egy csatornát sem talál.
Eddig asus g51, g73-ban használtam. Most cseréltem g75-re és ebben sajnos nem megy.
Ha beviszem a melóhelyre, ott működik.(win xp)
Ha jól emlékszem 64bit-en tuti működött.
Nem értem mi lehet a gond. Az egyik haveromnál szintén nem megy, neki egy Dell Inspiron N5010 típusú laptopja van.
Szerintetek a directx miatt lehet gond?
Másra nem tudok gondolni. Az asus gépeimben végig nvidia kártya volt, de a mostani directx 11-es. A haverom gépében ati kártya van szintén directx 11-es.
A melóhelyen egy régi nvidia kártya van directX 9-es.
Még hangkártyában tér el a mostani gép a régebbiektől.
Eddig realtek hangkártyáim voltak, most via chip-es.
Eszközkezelőm.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Arvernia123
tag
Sziasztok!!
segítséget kérnék tőletek,nekem van egy pinnacle system pro tv tuner kártyám,és nem jön be rajta semmi csatorna a diginek a csatornája ez mért van?
ez aprogi jó hozzá a dscaler progi?
-
Arvernia123
tag
Segítséget kérek ezt irja ki a amikor elinditom a telepitő lemezt és felrakom a cinergy 400 tv tuner kártyát,fent van és elinditom és ezt irja ki hogy : directshow error ez mi?
-
Nagyzolo
csendes tag
PB laptopon Win7 op rendszerrel szeretnék TV-t nézni. Hama USB TV tunert használok, Total Media 3.5-tel, vagy Winows Média Centerrel.
15-20 perc elteltével a Total Media a következő hibaüzenetet küldi:
A previously configured TV tuner device is not available. The device must be reconnected or the tuner configuration must be modified.
Azt gondolom, hogy valamiért megszakad a kapcsolat tunerrel, mert ilyenkor további TV-zés csak a laptop újraindítása után lehetséges.
Ugyanígy újra kell indítíni akkor is, ha a Média Centert használom.
Meg lehetne valahogyan szüntetni a problémát? -
czgabi76
tag
Sziasztok!
Van egy KWORLD KW-TV878RF-PRO PCI TV Tunererem,és hozzá egy mpegtv program ami a driverhez járt.
és mikor megnyitom a programot,és frekvenciát kér én rámegyek és akkor kiírja azt hogy "Initail H/W fail"miért csinálja?
-
gáspár lászl
tag
Sziasztok!!
nekem van egy cinergy 400 tv tuner kártyám,és nem tudom felrakni a gépre,pedig eddig feltudtam telepiteni meg müködöd is de most meg nem leeht feltelepiteni ennek mi az oka???
-
huk06
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy Terratec Cinergy HTC Stick HD.
Miket kell telepitenem,hogy működjön?
Esetleg "szájbarágós " leirást tudtok róla,ami lépésről-lépésre leirja egy hozzá nem értőnek a beüzemelést?
A segitséget előre is köszönöm. -
Goatman
aktív tag
Hello!
Nem tudom jó helyen járok-e, de azért feltenném a kérdést:
Elméletileg ma mi a legköltséghatékonyabb módja annak, hogy egy semmilyen releváns csatlakozóval nem bíró, integrált VGA-s régi PC képét és hangját kiküldjem egy SCART, RCA és S-Video csatlakozóval ellátott régi CRT TV-re? Erre alkalmas egy analóg tuner, vagy más eszköz való erre?
-
varga.petern
csendes tag
Sziasztok
Vásároltam egy Digi Vox Mini Hybrid Tv Tunnert. Minden jól működik, csak a felvételekkel van gondom.
1.) 50'-nél hosszabb felvételnél a másolást harmadolja, hogy lehet megoldani a darabolás megszüntetését?
2.) A felvételt eddig csak úgy tudtam megoldani, hogy DVD-re másoltam.
Nem tudom van-e megoldás arra, hogy a merevlemezre tudjam egyből másolni?
Kérem, ha tudtok segíteni, nagyon szépen megköszönöm.Maradok tisztelettel
Varga Péter Pál
-
DonThomasino
veterán
Egyszer csak gondolt egyet a leadtek tunerem és
nem hajlandó bekapcsolni a távirányítóról a gép.
Leadtek DTV2000H Plus
Minden más OK, beállítások rendben.Ötlet?
-
törölt tag
válasz
SajtiPeti83 #1683 üzenetére
Az nem. Csak az analog.
-
törölt tag
válasz
SajtiPeti83 #1681 üzenetére
Milyen forrásból? Mert ha kábeles digitális jelet akarsz venni, akkor nem csoda. A tuner csak DVB-T-t tud fogadni, DVB-C-t nem.
-
SajtiPeti83
csendes tag
Sziasztok!
Vettem nemrég egy AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HD tunert. Analóg jellel majdnem tökéletesen működik (nem minden csatornát talált meg), amint digitálisra váltok át egy csatorna sem fogható! Ez az első tunerem tehát még amatőr vagyok, kérlek Titeket segítsetek mit csinálhatok rosszul.
Üdv
-
Loco7us
tag
Szeva!
Én is épp egy ilyen kártyát próbálok beüzemelni egy gépen, de sehogy se megy. win 7 32 bit alatt a kártya 3-4 éves, de eddig működött. Nem nagyon értek a tuner kártyákhoz szóval várok mindenkitől segítésget. ÉS létezik valmi jó fajta lejátszó program vagy a gyári power cinemát használjam?
-
tintás69
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segitséget szeretnék kérni,van egy MSI Digi Vox Mini Hybrid USB Tv tunerem.Miért nincs hang a beállított tv csatornákon(vagyis van,de csak zaj és sistergés)?Windows médiával és a Total médiával is próbáltam de ugyanaz a hiba. -
oliverus
csendes tag
Sziasztok!
Még évekkel ezelőtt vettem egy Fujitsu Siemens DVB-T/Analog USB-s TV tuner -t.
A problémám az, hogy hiába használom az eredeti telepítő CD-t nem tudom a programot telepítés után megnyitni.
A következőt írja ki:
Windows 7 (64)-es oprendszerem van.
Hibába kerestem a neten frissebb, softwaret, drivert nem találtam.
Mit tehetnék? Kérlek segítsetek!
-
Spigyx
csendes tag
válasz
#65675776 #1673 üzenetére
Nekem most egy 32" Philips LCD TV-m van és rajta az analóg kép sokkal jobban néz ki mint a Tuneren.
Lehet hogy igaz, hogy TV-k eleve erősítik a jelet. Meglátjuk milyen egy erősítővel a gépen.
Még ha kicsi is felbontás, akkor is legalább tiszta lenne a kép, de nem az.
Igazából én csak valami digitális felvevő lehetőséget szerettem volna. Ez tűnt a legésszerűbbnek, de ez így sajnos meg sem közelíti azt a minőséget amire azt tudnám mondani hogy használható. Pedig nem vártam HD-t. -
törölt tag
A probléma inkább az, hogy egy monitoron, ami precízen jelenít meg mindent elég gyérül tud kinézni az analog jel (ez egyébként ugyan így megvan az LCD/plazma TV-k és az analog jel esetén is). Egy CRT TV-n, ahol bazi nagyok a pixelek bármelyik monitorral összehasonlítva, és van némi elmosódás is mindig sokkal jobbnak tűnik ugyan az a kép. Nem nehéz letesztelni: fel kell venni egy részletet bármiből DVD-re a tunerrel és megnézni asztali lejátszóval CRT TV-re kötve. Ott fog csak igazán kiütközni a különbség. (PVR3000 esetén elég kemény az eltérés CRT monitoron és CRT TV-n nézve. Utóbbi sokkal jobbnak hat a kép. Adott TV még csak megközelítőleg jó képet sem tud produkálni közvetlenül az antennajelből.)
-
Spigyx
csendes tag
Sziasztok!
Vettem magamnak egy Asus MyCinema p7131H kártyát. Naívan azt hittem hogy azt fogom látni a képernyőmön mint a TV-n, de sajnos ég és föld.
Install közben nem volt probléma, bár lejárt már a cucc egy kicsit (win7 64bit-en mászkálok) és van is TV dehát egy mosott, múltszázadi képet látok.
Analóg kábel TV-m van amúgy.
Hallottam olyasmit hogy a TV-kben eleve van egy beépített jelerősítő. Lehet kéne hozzá venni és jó lenne? Vagy tudatlan vagyok és régi szar a kártya? (bár Vista korszak annyira nem régi)
Aki jártas a témában vagy estleg van ilyen kártyája attól megkösszönék némi segítséget
-
buszberlet
csendes tag
Na, kis VirtualDub után sikerült elérni amit szerettem volna.
http://i48.tinypic.com/j9ssqv.jpg
Köszi daa-raa a válaszokat és a türelmet!
-
buszberlet
csendes tag
értem, tehát nekem is le kell vágnom
-
törölt tag
válasz
buszberlet #1664 üzenetére
Az a csík a jelben ott van, csak a TV-k a kép ~10%-át levágják minden irányban.
-
buszberlet
csendes tag
ez szerintem driver lesz
http://i49.tinypic.com/huov80.jpg
-
buszberlet
csendes tag
Azt olvastam, hogy átmegy scarton a 16:9, ha vmeik pinre 5-8 V fesz. kerül.
Viszont, most lehúztam TV-ről a jelet, és jobb oldalon is van egy vékony fekete sáv, ami tv-n nincs, szal kezdek driverre is gyanakodni.
-
törölt tag
válasz
buszberlet #1662 üzenetére
Az valójában 4:3-as jel (720x576), csak letterbox-ban van. Szóval a tényleges felbontás ennél alacsonyabb.
-
buszberlet
csendes tag
De azt nem értem, hogy a DVD lejátszó is Scartal van összekötve a TV-vel, és simán kiadja a 16:9-et, a beltéri akkor hh nem?
-
törölt tag
válasz
buszberlet #1660 üzenetére
Akkor tudod kiküszöbölni, ha a tunered kezel kódkártyát, esetleg van USB-s kártyaolvasód. Ha nem, akkor legálisan sehogy.
Ha találsz is HDMI-Koax átalakítót, az szinte biztosan csak analog jelet fog neked kiadni magából, szóval semmivel sem leszel előrébb.
-
buszberlet
csendes tag
Értem. Csak ugye ha az antennából a tunerbe megyek egyből, akkor csak a kódolatlanokat tudom fogni. Azt ki lehet valahogy küszöbölni, hogy ne csak a kódolatlanokat tudjam fogni? Esetleg valami programmal? Vagy vegyek vmi HDMI - Koaksz átalakítót?
-
törölt tag
válasz
buszberlet #1658 üzenetére
A hivatkozott paramétereket tudja is a tuner, amennyiben a tuner maga a vevőeszköz. Külső analog bemenetről maximum 720x576 a felbontás.
-
buszberlet
csendes tag
Hi!
Vettem egy MSI Digivox Mini Hybrid USB-s tv tunert. Coax, S-video meg kompozit bemenet van rajta. T-Home beltérim van. Akárhogy és akármivel próbálom, csak 4:3 arányban tudok rögzíteni, azt se csúcs minőségben. 4 napja szenvedek vele. Pls. segítsen valaki ha van ötlete, progi ajánlatok is jöhetnek. Jelenleg CyberLink PowerCinema 6 van fent.
A beltéri kimenetei:
- HDMi
- YbYrY
- Scart
- optika
- L R audio kimenetA gépkönyve a sticknek azt írja, hogy Digitális jelnél 1080i-t tud a stick. 16:9-ben szeretnék rögzíteni, de sehogy nem sikerül.
-
JuliusK
tag
Sziasztok!
Vettem egy Evolve Mars HD DVB-T USB tunert. Bővebb infó itt van róla: [link] Sem a saját DVB-T antennával, sem kábelen nem tudok adást beállítani rajta. Mi lehet a probléma?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
AMDFan
addikt
Sziasztok!
Valaki meg tudná írni, hogy a Digi műholdas beltérik milyen frekvencián adják ki magukból koaxon a jelet? Az a problémám hogy a TV tunerem (Asus PE6100) koaxal van rákötve a digi beltérire (Hyundai HSS-7160NA dual), és szükségem lenne a pontos frekvenciára ahol megtalálom a digi "adását", mert magától nem találja meg a tuner.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Windows 10
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kuponkunyeráló
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest