Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Mentolka #4562 üzenetére
winXP 32 bit
9 tűs svideo kimenet van a karin, ehez rca átalakító
PAL/B beállítás
próbáltam az eredeti driverrel, azzal se megy. legújabb driverrel se. leszedtem az összes nvidia drivert visszamenőleg is, abból is próbáltam 3-4-et, egyik se jó.olvastam más fórumon is, találkoztam ugyanezzel a hibával,de választ ott se találtam.
ha uninstallálom a drivert és elindítom a gépet úgy h csak a tv van rákötve, akkor megy a tv-n a kép win alatt is. De akkor csak feketefehérben, mert ugye nem lehet beállítani a formátumot. amint feltelepítem a drivert így h csak a tv megy, telepítés közben elmegy a kép....
a driverekkel van vmi, de hogy mindegyik szar?!
ez a kártya az link
-
tothbe
addikt
válasz
Mentolka #4536 üzenetére
az első hsz nem rossz 5let, de ez az egész topic anno az antennán felszedett zajokkal indult és a galvanikus földhurok leválasztóval. aztán mára már kicsit más lett, bár most is elöjön néha az a rész is.
Asszem amúgy 5ezernél szokták cut-olni a témákat és újat kezdeni nekik, lassan pedig odaérünk már.Egy összefoglaló hsz mindenesetre sosem árt, néha írtam is már ide egy-egy összefoglalót.
-
tothbe
addikt
válasz
Mentolka #4502 üzenetére
de, xp alatt müködhet. Bár lehet, hogy szükséged lesz nvidia miatt a hozzá kapott darab kábelre, viszont az után nem tudod kötni a hama kábelt, de ha szerencséd van, csak a hama kábellel is menni fog.
Fontos, hogy dugdosni csak akkor, mikor minden ki van kapcsolva és addigra legyen összekötve, mire bedugod.
Max. átkapcsolni szabad a kis kapcsolót menet közben. Nekem Intel videókarinál pl. csak úgy ment a dolog, hogy kikapcsolva felismerte és mikor használni akartam, közben átkapcsoltam. De vissza kellett kapcsolni a végén, mert nem találta meg legközelebbi boot-nál a tv-t, ha nem kapcsoltam ki a convert-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest