- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
shuttle
tag
Még ilyet , kinyírom a komplett náci hadsereget és a végén mégis belehalok.
Találhattak volna valami jobb véget is . -
fiATHaLON
őstag
A topic pörgése mondjuk mindent elárul, csak
beírnám ide magam is, hogy bizony nem ezt vártam
a játéktól!
Hitetlenkedve meregettem a szemem jobbra-balra már a kezdő
képsoroknál, hogy nem Unreal2 motor ez véletlenségből?
Aztán mikor közelebb jött pár ember, az arcukról mintha valóban
U3 sugárzott volna
, de ekkora ötletet ilyen pongyolán odabaszni...hááát.
Persze biztos csak nekem nagyok az elvárásaim a Crysis kinézete
után, de 2008-ban egy FPS-ben, ahol azért (mivel az egyik legrövidebb
játékfajta) nagyban lényeg a grafika, erre talán nem elfogultság kijelenteni,
hogy elég kevés... -
Janoska26
addikt
A Blacksite is elkurt@?Azzal még nem játszottam
De ez sem volt annyira gáz, kicsit szokni kellett a játékot, és ment utána magától, én pl majdnemmárcsakhogy élveztem a játékot a végére, ahhoz képest hogy az elején már nagyon vártam hogy vége legyen 
-
littlelion21
addikt
-
athomi
veterán
Ajándékba kapta az ut3-as engint a banda és csak ennyit hozott ki belőle.

-
littlelion21
addikt
Tárgytalan, rájöttem. Én barom...

-
deedee
őstag
én nyomultam vele mert fps szerető emberke vagyok,de sajnos annyira rosszul optimalizált a gém,hogy még a legsz@rabb beállításnál is szaggatot állandóan....
Igaz,hogy laptoppal nyomom,de duo proci,2 gb ram és gf 8400m 256 mb azért előzőleg bőven elég volt pl a cod4-hez is...Itt meg elvérzett....
Úgyhogy 10 perc után letöröltem,pedig már nagyon vártam a gémet....

-
littlelion21
addikt
Úgy látom, senki sem játszik vele, mondjuk meg tudom érteni, de hátha...
Nna tehát bejutottam kollaboráló jenki elnök villájába (ha jól értem a story-t), itt kolbászolok a konyhában egy balfasz társsal, ahol egy fricc égetett könyveket; itt mi a jófenét kell csinálni? Vmi zsúrkocsiról magyaráz a feladatok között, h továbbmehessek, de még hasonlót sem találok, kivéve azt a szart, amin a könyvek vannak, de azzal semmit nem lehet csinálni...
Ha valaki tudna segíteni, aki végigvitte, azt megköszönném. -
Janoska26
addikt
az este gyorsan legyalultam én is ezt a kis játékocskát
alapjába véve sok bajom nem volt vele kicsit szokni kellett a lövöldözést, eléggé visszaütött a puska, a végén már a plafont lőttem néha
a vért hiányoltam belőle, és nem is nagyon találtam olyan helyet ahol le lett volna tiltva, ezek szerint nincs is benne?
alapjába véve el lehetett vele gányolni, de tutira nem lesz az év játéka 
-
Silenzio
addikt
-
Kucsek
aktív tag
Azért kipróbálom majd.Nektek a cenzúrázott verzió van meg vagy sem?Itt a horogkeresztet értem.Azért jó lenne megnézni egy alternatív valóságot a mi lett volna ha nyernek a nácik világából.
Akit sért ne essen kétségbe az én öregapám is megahlt a Dachauban.Részeg volt és kiesett az őrtoronyból -
horvathkrisz
addikt
nem akartam csúnyát írni, Te fogalmaztad meg jól!

-
bigdaddy19
csendes tag
Ez a játék kritikán aluli lett........
-
Silenzio
addikt
Nekem három dolog esett le:
1. Nincs térkép. Néha fogalmam sincs, hova kell menni.
2. A grafika valami iszonyat elnagyolt! Egyre jobban utálom az Unreal 3.0 engine-t. Szarul skálázható, gusztustalanok a textúrák - ha nem kerül értő kezekbe -lásd Bioshock- akkor valami iszonyat gány a végeredmény. Ez a jövő?! Semmit nem lehet állítani az engine-en? Hát kösszép'. Nekem ez a konzolszagú lószar megoldás nem kell. De még az egér- érzékenységet is 3 fázisban lehet állítani! Mi ez?!
3. Nem tudok rendesen célozni. Valahogy idegesítő az egész.Összességében: naagy, kihagyott ziccer, technikailag az utóbbi idők legnagyobb tévedése. Pedig a Codemasters nem ma kezdte... Úgy látszik, rájuk férne egy felső fokú programozói szeminárium.
-
horvathkrisz
addikt
ez a játék nem tudja az 1440*900-as felbontást??!!

-
horvathkrisz
addikt
na, most települ a game.
unreal engine-es játék ez? -
Zsolty
tag
-
Eagle16
addikt
-
Eagle16
addikt
-
Zsolty
tag
ahogy látom ez game nem nagyon foglalkoztat senkit.

-
Zsolty
tag
-
Silenzio
addikt
-
Zsolty
tag
oks.
Holnap munka után kipróbálom ezt.(mármint ha addig lesz megold..)
(egyetértek, mivel hulla pangás van, csak jó lesz egy darabig.
-
Eagle16
addikt
-
Sirandrish
legenda
-
Zsolty
tag
na, ezt próbáltad már?
mert a képek alapján ez nem tűnik rossznak.... -
Sirandrish
legenda
-
LÁZ
addikt
sry boss, akkor tárgytalan

-
Kazimír
őstag
-
Sirandrish
legenda
-
LÁZ
addikt
hy, ha vkinek megvan a clonedvd-s verzió, az exe-t elküldené nekem
. Ugyanis a reloaded-nek rossz a krekkje, és még nincs fix, sztem a másikkal menne. Egy próbát megér 
-
Eagle16
addikt
-
just
aktív tag
-
misanthropy
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Assetto Corsa Rally
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ez sem volt annyira gáz, kicsit szokni kellett a játékot, és ment utána magától, én pl majdnemmárcsakhogy élveztem a játékot a végére, ahhoz képest hogy az elején már nagyon vártam hogy vége legyen 

alapjába véve el lehetett vele gányolni, de tutira nem lesz az év játéka