Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
azt nem ismerem, abbol megbuktam
Protezis: az elso alkalom ramentem vizsgazni, s nekem sem lett meg (s ahogy hallottam senkinek sem - s azert erdekes, hogy 100 emberbol egy sem eleg a 21 ponthoz) - masodikra sikerult, de boven 12 felett voltam
Cicalany: nem az elvezeten mulik, inkabb anyagi okai vannak (szigoruan maganvelemeny)
khalox: progabol ugy tudom nem volt szobeli (volt viszont 3 irasbeli lehetoseg)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem a rendezessel volt a gond, hanem a listaval - kicsit atrendeztem, igy mar elvileg jo
forras kommentekkel: Bővebben: link
leforditott exe: Bővebben: link
pelda input: Bővebben: link
pelda output: Bővebben: link - egy ugyanilyen tartalmu, pelda.out file kellene, hogy letrejojjon
_Petya_: milyen ''sorvegjeles marhasag''?
[Szerkesztve] -
Protezis
őstag
LOL
Dévényi bácsinak tök mindegy mit használunk. Linux alatt fogják fordítani a progikat, fpc-vel, de lehet megnézik még Kylixxal, meg még valamivel.
Amúgy én Műszaki Informatika szakos vagyok.
Az fpc-t meg azért használom, mert gyors és egyszerű használni. Tavaly TP volt a menő, most ez
Ja, ha linux alatt nem fordul, akár a windows és linux alatt eltérő sorvégi karakterekből adódóan, 0 pont. Csak a forrás 7 pontot ér, ha teljesen jó, és szintaxisdiagrammot is kell rajzolni. I Love Devenyi!! -
Szenty
tag
Köszönöm, hogy megvédesz, nem támadó szándékkal írtam. Ahogy elnézem, B14 kolléga nincs is olyan jó barátságban a pascallal, mint ahogy írta (elolvasgattam a fórumbeli megoldásait).
B14 írta: Ha valaki nam értené: Delphiben a textbox caption mezője.
Bocs, de Delphiben nincs TextBox. TEdit osztály van, és a Caption annak egy tulajdonsága (property), nem pedig mezője. Mezők adatbázisokban vannak.
Üdv,
Szenty
[Szerkesztve] -
KovacsUr
addikt
Na, csak találtam egyet
Delphi 6 Personal -> Bővebben: link
Delphi 6 Update 2 -> Bővebben: link -
Gyuri16
senior tag
ezt csak konkretra irtam, amugy ha jol tudom van egy eljaras ami ezt megcsinalja maga, val, vagy mi a neve, valahogy igy val(string, word); vagy forditva, helpbe meg lehet nezni
val(str,int, int);
a masodik az neki kell valamire, a kozepsobe rakja, egy integer tipusuba
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Terminator 2D: NO FATE - Nincs végzet...
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OLED TV topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Battlefield 6
- iPhone topik
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 86% gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest