Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Aktív témák
-
anulu
félisten
Lehet, hogy marad a 466-os TwinMOS. Azért szeretném, ha 466-os lenne, mert nem akarok abba a hibába beleesni, hogy veszek méregdrágán RAM-ot, és végül nem is bírja a 433 helyetti 466-ot... Akkor egy kissé nyűgös lennék. A 333-as Samsungommal szerencsém volt, mert gond nélkül megy 400-os. De nem akarom mégegyszer kísérteni a dolgokat. A 300-as FSB még egy nForce2-nek is sok lenne :DDD
-
anulu
félisten
Az árukkal van bajom. Szívem szerint 2*256 PC3700-as Corsair-t pakolnék a gépembe, de ez ~61e bruttó, míg TwinMOS-ból az 1db 512-es 39e bruttó. Az árak az Aliencomputers árlistájáról vannak, tekintve, hogy náluk lehet Corsair-t venni. Kingstonban soha nem, gondolkoztam.
Haverom vett OCZ 434MHz-est, 512MB a M*stralnál cirka 1-2 hónapja. Hogy most van-e, az X, de akkor volt. -
anulu
félisten
Hurrá, hogy megnyílt ez a topic, mert én is akartam egy ilyet :) Nos. Nálam a proci (TBred B) 240-es FSB-ig bírja, de azzal max 1920MHz-ig, 9*233-at a proci bírja, viszont memória kéne mellé. Milyet ajánlotok? Szemezek a TwinMOS 466-os RAM-jával, csak nem tudom, hogy jó-e... Előre is köszi az építő jellegű tanácsokat :)
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Androidos tablet topic
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest