Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Teljesen igazad van, nem lett volna szabad általánosítanom.
A másik dologban pedig szintén igazad van, de én nem azt mondtam, hogy a termékkel vernek át, ahhoz nincs közük, azt az Intel gyártotta, ők csak forgalmazzák. Azzal vernek át, hogy nem hagyják meg a lehetőséget arra, hogy kifogjak egy jó procit, mert nagy részét szerintem leválogatják. -
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Valamit nagyon elnéztél, mert a tartalékhűtő nem az én elméletem volt. Én kisebb procira raknám azt.
Egyébként látszik, hogy te bennfentes vagy, valami boltnál vagy eladó, vagy érdekeltséged van, bocs mindent visszavonok, vannak biztos rendes eladók is, de én még nem találkoztam velük. -
-
Travelos
őstag
válasz
bitfarkas
üzenetére
Hát ezt elba..tad!
Dobozost kellet volna venni. OEM-ben csak szerencsével kapsz jót, meg egyébként szerintem a boltban kipróbálják, aztán eladják neked a szart. Szerintem minden boltban szemetek, de nagyon. A jókat meg terítik maguk meg a haverok között. Szemét egy banda az összes.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- 6 és 7. generációs i3 és i5 procik
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest