Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
Volt egy olyan gondom a múlt héten, hogy az i7 860 húzva néha újraindult, mindig akkor, amikor a vga 3d üzemmódba kapcsolt. A 450W-os Chieftec tápra gyanakodtam, hogy kevés a teljesítménye.
Ma 1,325 Voltról visszavettem a core feszültséget 1,25-re, és jobb a helyzet, egyelőre nincs újraindulás.
Most ez azt jelenti, hogy a táp kevés az emelt core feszültséghez?
-
Hauptmann
veterán
Nem mertem ráengedni a komoly tesztprogramokat pont azért, nehogy nagyon meghúzza a tápot. Mindenesetre fura, hogy pl. a WoT megy emelt frekvencián (meg még más is), a WT meg csak alapon hajlandó, ha egy picit is emelek, újraindul a gép.
Megpróbálok kölcsönbe szerezni egy 550W-os tápot egy teszt erejéig.
-
Hauptmann
veterán
Itt is felteszem a kérdést, a tápos topicban nem jött válasz.
A következő a problémám.
Asus P7H55, i7 860, GTX460SOC összeállítás, Chieftec 450W-os, Delta belű táppal. A proci húzva van, 2,8 GHz helyett 3,34 GHz jár. A probléma az, hogy amikor a VGA átváltana 3D-be a játék indulásakos (pl. War Thunder, belépnék a csatába), a gép hirtelen lekapcsol, és újraindul.
Lehet, hogy kicsi a táp, és amikor a VGA 3D-be kapcsol, a hirtelen feszültségesés miatt indul újra? Nem mndegyik játéknál jelentkezik, mert a WoT az megy rendesen, 2D-ben sincs probléma. -
Hauptmann
veterán
A 41867-re ötlet?
-
Hauptmann
veterán
Nemrég kértem tanácsot az I7 860 húzására egy Asus P7H55 lapban (a ramok típusa Kingston HyperX 4096MB DDR3 1600MHz CL9 XMP Grey). Jelenleg így állok a helyzettel, egyelőre úgy néz ki, hogy stabil a rendszer.
A feszültségek rendben vannak? Ha tovább zeretném mé húzni a processzort, miekkora többletfeszültségeket adjak neki:
-
Hauptmann
veterán
41803-ra nincs ötlet? Pl. a ramoknak mennyi túlfeszt érdemes adni?
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Tudom, hogy nem mai darab, de nincs valakinek konkrét bios beállítása Asus P7H55 és i7 860 összeállításhoz? Kezdésnek mwgpróbálnám úgy 3,2 GHz környékére húzni. Ami még fontos lehet, az a ram típusa, Kingston HyperX 4096MB DDR3 1600MHz CL9 XMP Grey KIT, KHX1600C9D3X2K2/4GX. A hűtő pedig egy Scythe Mugen.
-
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Feltettem ugyanezt a kérdést a Giga P35 topicban, de hátha itt hamarabb kapok választ. Adva van egy GA-P35DS3 és egy Q9300, mellette 1066MHz-s OCZ RAM-ok. Szeretném a procit kb. 3 GHz körüli értékre húzni. Ugye alapban 7,5x333 Mhz a beállítás. Az FSB-t szép lassan emelve 2,6 GHz után (346 MHz FSB) az alaplap visszaállítja az alapértékeket, és nem tudom tovább húzni a procit. Emeljek feszültséget (ha igen, mennyire)? Vagy a procim csak ennyit bír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Megújult a PROHARDVER!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest