Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45214 üzenetére
Nézd, most mondanám azt, hogy értékelem az őszinteséget, csak nem érzem, hogy az volna.
Szakmai segítséget kértem, nem trollkodást. Ha ettől áll föl a farkatok, akkor trollkodjatok tovább és gratulálok hozzá, csak így tovább.Remélem lesz olyan értelmes fórumos, aki érdemben is tud segíteni és inkább privátban elmagyarázza ezeket a dolgokat. Tudod, tisztában vagyok vele, hogy nem fog futni rajta egy Battlefield 4 (vagy 5, leszarom hanyadiknál jár a sorozat), de már csak a poén kedvéért is látni akarom, hogy mire képes ez az öreg vas.
A te agyad nem tud elvonatkoztatni attól, hogy most 6-8 magos procik vannak.
Szándékosan hagytam meg ezt a gépet, annak ellenére, hogy játékra összedobtam egy normális konfigot pár éve (céltudatosan többmagos, 64 bites gépet).Tudod, az a fajta fasz vagyok (nem kicsit szentimentális), aki csak azért nem dob ki a kukába valamit, mert van nála jobb.
Te nem erre lettél nevelve, és kicsit sajnálattal látom, hogy még büszkén vigyorogsz is hozzá.@Kean_Sorbo
Köszi a linket, de a hozzászólásomban említett AGP frekvenciáról és SATA beállításról egy kurva szó sincsen a cikkben. Meg ugye laikusként nekem el kéne magyarázni, hogy mi miért.
Azért köszönöm a jó szándékot! -
nadorantal
újonc
válasz
customer114 #45212 üzenetére
A fentebbi hozzászólásomban ugyan nem kértem, hogy az ilyen emberek kíméljenek, de most megteszem.
Kérek mindenkit, hogy ha nem hajlandó a kérdésekre válaszolni és nem hajlandó segíteni, akkor maradjon csöndben!
A segítő jellegű hozzászólásokért nagyon hálás volnék."Ezt a konfigot lassan elektronikai hulladékként sem viszik el, nemhogy tuningolni."
Eszemben sincsen eladni, sem kidobni. Tökéletesen működik a gép.
Ezen rippelem a zene CD-ket, DVD-ket is ezen kódoltam. Teszi a dolgát kibaszottul jól.
Netezni is ezen szoktam és részben filmeket is ezen nézek. Primitív megjegyzésekre senki nem kíváncsi. -
nadorantal
újonc
Kedves fórumozók!
Sosem foglalkoztam tuning dolgokkal, ezért előre elnézést kérek minden hozzáértőtől, akinek esetleg bassza a csőrét, hogy egy ilyen ősrégi cuccra rákérdezek!Lassan 15 éve megvan ez az alaplap és mivel régi a cucc, eleve nem tudhatom meddig tart ki.
Mivel már csak a csoda (Isten) tartja egyben ezt a konfigomat, gondoltam kicsit eljátszogatok vele.Pár dolog volna fontos, amire nem találtam a neten értelmes magyarázatot.
Sosem volt tuningolva a gép semmilyen módon, ezt gondoltam érdemes megemlítenem
Úgy kezeljetek, mint egy laikust. Sosem volt tuningos tapasztalatom, ezért sem megyek sokra a netes fórumok találataival. Keresgéltem, de különösen az AGP-re vonatkozóan semmi konkrét dolgot nem találtam. Volt, aki ellenjavallta a freki emelését, de magyarázat nélkül...1. Az AGP bus frequency állítható 66 és 99 MHz között, ami alapból 66 MHz. Van értelme magasabbra állítani vagy nem? Önmagában ha emelem ezt az órajelet, nyerek vele bármit? Ha lehet 99 MHz-re emelni, miért NE tegyem, ha az a javaslat, hogy ne?
2. Nem kívánok egyéb hűtést venni és beszerelni. Tapasztalatok szerint meddig biztonságos emelni a proci teljesítményét és pontosan milyen módon?3. Sosem használtam SATA eszközt ezzel az alaplappal. Viszont 1-2 alkalommal próbáltam, sikertelenül.
A kézikönyv szerint csak 2 db. azonos típusú SATA vinyó használatával működik a SATA port, de ennek ellentmond az alaplaphoz mellékelt kis leírás a SATA Serillel2 átalakítóval kapcsolatosan, ami meg azt írja, hogy bármilyen eszközt rá lehet kötni ('hot plug' módban, ami gondolom azt jelenti, hogy menet közben leválasztható vagy ráköthető bármilyen ATAPI eszköz).
Itt a kérdés az volna, hogy mit kell tennem ahhoz, hogy 1 db. SATA vinyót az alaplapra kötve használni tudjam, míg mondjuk a másik portot egy DVD-íróhoz használom?Üdv, és előre is köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat!!
- Nádor AntalEz a régi gépem konfigja:
DTK 400W táp
Abit NF7-S v2.0 alaplap
AMD Athlon XP Barton 3200+
GlacialTech Igloo SilentBreeze III CPU hűtő
CSX 1GB DDR-400 memória (2x, dual módban fut)
Sapphire Radeon HD4650 AGP 1GB DDR2 400MHz videokártya
Windows XP Pro (32-bit, SP3, Eng)2 extra halk házhűtő venti van még, ami említésre méltó
Új hozzászólás Aktív témák
- i5 12400F dobozában, még 2 hónap Aqua garanciával
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest