- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
darál0w #21437 üzenetére
Mivel a topic inditó szépen leírt mindent a tuningról átfogoan, nem is olvastam tovább a topicot, gondoltam lehet kérdezni nemcsak procituningról annak ellenére, hogy a topic valóban a processzorok és tuning cím alatt fut. Úgy tévedtem ide, hogy több ramos topicban is feltettem már a kérdést, de nem kaptam érdemi választ, ezért azt gondoltam talán itt találok egy segítőkész tuningoló fórumtársat, még ha nem is vág nagyon témába a kérdés. Mivel ilyen fórumtársra nem leltem itt sem, nem is rontom tovább a topic légkörét.
Hú de nagyon ráérek ma este..
-
Kroni1
veterán
nos a topic címe és az első hsz-ban leirtak szerint tuninggal foglalkozik és nem csak proci tuninggal, ezért mertem feltenni a kérdést itt. hátha van itt mégvalaki aki nemcsak a prociját húzza.. :-)
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! A gépemben van 2x2GB Kingmax 1333MHz Ram, amik alapból 1,5V-on mennek 9-9-9-24-en. 1.6V-on megy az 1600MHz, de memtestben így hibázik. Az lenne a kérdésem, hogy ha 1600-on szeretném őket futtatni akkor meddig emelhetem úgy a feszültséget, hogy azzal nem okozok kárt 24/7-ben működés esetén sem? Nem akarok Hardcore tuningot, csak akkor marad 1600 ha még egészséges fesszel bírják azt a modulok..
-
Kroni1
veterán
Core i3 530-as procit szeretnék letesztelni, hogy mennyit tud alapfeszen, ehhez tudna valaki egy rövid beállitási kiindulóalapot mondani? Mit mire kell visszavenni, stb..
Tuningban nem vagyok láma, csak ez az új Intel platform ismeretlen nekem még kicsit..A proci 133x22 - 2930MHz alapon (a szorzót feljebb nem lehet állitani)
A QPI 133x44 - 5,86GHz
A lap Giga H55M-S2H
A ramok 1333MHz-es 9-9-9-21-es kingmaxok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch Pro Controller (18000 Ft / db)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest