Új hozzászólás Aktív témák
-
Werkly
őstag
Próbáltam az adatlapomon lévő cuccnál, hogy CPU cache/core 2,225 V-ot adni de kifagy Aidaa alatt! Alulfeszelést akarnék de lövésem sincs miket kéne belőni a BIOS-ban! Hagyjam inkább vagy túl komplikált ha nem vagyok képben? Szerintem az Auto gyári paraméterek sok feszkót adnak a procinak! HWinfo szerint magasnak látom!
-
Werkly
őstag
Manual fesszel próbálnám ki a CPU-mat a lapommal. (nem OC hanem alulfeszelés alapórajellel) Ehhez milyen értékeket kellene megadni és mely "menüpontokban" a BIOS-ban? Kösz az iránymutatást!
-
Werkly
őstag
Nem annyira tuning kérdés de fölteszem! Adatlapomon lévő CPU pl. AC Odyssey, NFS Payback alatt throttlingol néha rendesen. Pedig nem magas a hőfok! Alapon van noncs OC. Mit kéne állítani BIOS szinten? Thermalt próbáltam, hogy ki majd be utánna jó lett. De nem merem piszkálni nehogy ne legyen védelem a hőfok miatt! A BIOS is default beállítás. Valami power gond lehet a durva throttling akkor? Vagy CPU hiba? Kösz!
-
Werkly
őstag
P8Z77-V lapnál ha Manualra rakom az OC-t alapból 4200-at céloz meg a CPU-m (3570K) Ez alap induló gyári OC az Asus lapnál? Vagy külön kéne állítgatni vagy "Ő" fixre lövi be a CPU-t azon az órajelen? Kösz!
-
Werkly
őstag
Az normális, hogy a konfigomban lévő cuccnál ha AI Tweakerben minden auto állásban van akkor a CPU-m 2,26 GHz-en indul a 2,83 helyett? Ha FSB 333MHz-en van és a többi auto-n akkor az az órajel az alap. Várnám a segítséget illetve az észrevételt. Vagy ez így normális, hogy ennyire visszavesz auto-n? Kösz!
-
Werkly
őstag
Asus P5Q Deluxe lapnál ha csak az FSB Ratio-t állítom akkor feszt emel automatikusan a lap vagy sem?
-
Werkly
őstag
Alapfeszen terhelve 1.300V normális egy Q9550-nél?
-
Werkly
őstag
BIOS lehetőségeim a tuning menüpontban:
CPU Voltage
This item allows you to select CPU Voltage Control.
Options: Default (Default) / +5% / +10% / +15%
FSB Voltage
This item allows you to select FSB Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V
Chipset Voltage
This item allows you to select Chipset Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V
Memory Voltage
This item allows you to select Memory Voltage Control.
Options: Default (Default) / +0.1V / +0.2V / +0.3V / +0.4V / +0.5V / +0.6V
A CPU-nál lévő miatt nem mertem babrálni!
Ötletek ami még "elfüstölésmentesnek" tűnnek?
Kizárólag kíváncsiság nem létfontosságú! (konfig-adatlapon!)
Lehetne húzni kissé?
Köszönöm! -
Werkly
őstag
Ha egy LGA 775 lapon egy Q6600 (TDP max. 105W) CPU-t húzni is akarok kicsit akkor milyen hűtőt ajánlotok a "vashoz"? Ez mondjuk jó? Napersze ha elfér a lapomon?!
Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2
Kösz a válaszokat! -
Werkly
őstag
Helló!
Kérdezném tőletek, hogy Q6600 CPU-t gyári hűtővel meddig szabad meghúzni és hogyan? AW 9D-MAX a lapom de ha BIOSban (Phoenix) átállítom a 272 értéket mondjuk 333-ra akkor sípol a BIOS és rebootolgat csak a gép. Ha kissebb értéket állítok be akkor meg kékhalál! A CPU feszt is állítottam de akkor is ezek voltak! Hogyan kell ezt profin csinálni? Egyáltalán lehetséges vagy jóval több "buherálás" kell hozzá mint azt gondolnám? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest