- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hirons
csendes tag
sziasztok, lehet láma kérdés, de a processzort lehet húzni anélkül, hogy a memóriát is húzná magával?
Abit IP35, e8200 + 2x1giga 800-as Kingstone.
A procit 3,4GHz-re sikerült húzni (ha jól tudom ennél még jóval fekjebb is lehet)
a memória ekkor volt 840-en. Viszont ha feljebb próbálkoztam már nem indult el.
Haverom szerint a memória nem bírja a 840-et. (?)Szóval a kérdés adott: tudom még ezt feljebb tornázni, vagy lap+memóriacsere?
thx
-
Hirons
csendes tag
sziasztok, ma szeretnék venni egy e8200-at, és mivel kezdő vagyok a témában tőletek kérnék egy kis segítséget. mivel tudom tesztelni, hogy mennyire stabil húzásnál?
ill. alapfeszen mit kéne produkálnia kb.? tudom, hogy vannak jól és kevésbé jól húzható fajták, de egy kb. "tól-ig"-ot ha kaphatnék az jó lenne. ja, és a lap egy Abit IP35.
üdv és köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest