Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
buherka
üzenetére
Kösz a választ! Kipróbálhatom az Orthos-t, de hát ugye teszt nélkül is fagy, be sem bootol... Igen, engem is leginkább a NB aggaszt - a lap topicján mások (fesz.emeléssel ugyan, de) 266-ig is eljutottak; "alapjáraton" 35-40°C-on 230-240-ig. Ennek az okát kéne megtalálnom, azt hiszem. Vagy valami aktív hűtést tenni a NB-re? De nekik a gyári bordával megy...
A RAM-időzítésekhez nem nyúltam: barátom azt mondta, itt még nem szükséges - de szívesen kipróbálom, ha van javaslatod. Az 1. hsz.-t természetesen átnéztem, csak hát így kezdőként kissé tömör volt - alighanem kicsit el kellene mélyednem benne. Naivul azt hittem, a baráti útmutatás alapján egyszerűen menni fog. -
mycso
veterán
válasz
buherka
üzenetére
Áááá, egyébként valóban van igazság min2-jük mondanivalójában.
Ha minimális fesz emeléssel (akár kicsit nagyobbal is) használsz egy procit, aminek átlagba 20 évet kéne kibírnia, tartósan magasabb fesszel használva valóban csökken az élettartama tehát nem 20 évig csak 17-18-ig fogja bírni...
De ennek itt már semmi értelme, talán 5 évig van tartós használat alatt 1-1 procicsalád..
Gondoljunk a tua celeronokra, amik bizony már vannak akár 10 évesek is, általában szanaszét húzva használta őket mindenki, és még most is rengeteg működő darab szerezhető be belőle.....és természetesen már most sincs sok értelme ilyen procit venni, tehát egyáltalán nem számít, hogy 7 vagy 10 év múlva fog megdögleni a fesz emelés miatt, hiszen addigra már tényleg senki nem fogja használni...
Tehát hülyeség is ezen vitázni....
-
Sanya595
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mini PC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest