Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- ASRock lapok általában
- Akciókamerák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ktomek
aktív tag
Sejj, nekem is volt 9550-em, Abit vGURU!
"turbo mode"..meg ilyenek!...de ezt az 566-os fsb-t nem nagyon értem...meg, hogy akkor hogy mennének 1066-on a ramjaid... mert kettővel szorozzák az fsb-t? akkor ezek DDR (pl. pc3200) ramok? azok meg hogy mennének 1066-on? a ddr2 képes ilyesmire, de ott 4xfsb van, tehát az 1066hoz elég a 266-os fsb öööööööööööööööö.......
-
ktomek
aktív tag
10-15%-os tuningra elég a gyári hűtő is. Én az x2 3800+ 2GHz-t 2,3-on hajtottam, és 56 fok körül maradt terhelés alatt. Aztán, amikor már 2,4-re húztam, vettem hozzá egy Thermaltake tr2-r1-et, ami tökéletes...még most is elmegy, pedig már 4200+ megy 2,65GHz-en alatta. Ez a hűtő 1900Ft újonnan, garival. (éppen árulom
) De, ha 2,8-on akarod hajtani a 4000+-odat (2GHz??) akkor egyrészt ez nem "átlagos" dolog ettől a procitól, másrészt durván kell majd hűtened!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"turbo mode"..meg ilyenek!
) De, ha 2,8-on akarod hajtani a 4000+-odat (2GHz??) akkor egyrészt ez nem "átlagos" dolog ettől a procitól, másrészt durván kell majd hűtened!