Új hozzászólás Aktív témák
-
kokeny92
tag
-
Szerintem a borsó az bazinagy (bocs, ha a lelkedbe gázolok).
A bankkártyával elkenés teljesen korrekt, de több nagyon pici pöttyöt tegyél (ahogy kollega írta középre, meg a négy sarkára/szélére pl), aztán ezeket a lehető legvékonyabb, de egyenletes rétegben kend el a kártya élével, mint egy kőműves lapáttal. Ha sok, akkor biza nem nyomja ki a hűtő, mert elég nehezen passzírozható a trutymó, de ha kinyomja az még rosszabb, mert belekenheted a proci mellé, aljzatba is és aztán lesheted hogyan takarítod ki legközelebb...Továbbra is ajánlom hozzá a pucoló szert (thermal grease remover) két komponensű folyadék. Drágább, mint a paszta, de sokáig elég.
-
kokeny92
tag
Köszi szépen!
Utána is fogok nézni jövőhéten. Ilyen melegbe nem hiszem, hogy jót tesz a procinak a 75'C üzemi..:S. Meg hát ahogy írták is, tényleg nem kéne egy Gelid Tranquillo hűtővel felengednie ennyire a hőmérsékletet, főként, ha nem is játszom
Ezekhez jár valami leírás hogy mennyit kell rányomni? Bár sztem neten is találok valami infót, hogy hogyan is kellMert én amikor legutóbb csináltam nem hiszem hogy teljesen szakszerű volt, lehet azért melegszik ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged