- Mini-ITX
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
monti20 #6585 üzenetére
Csak egy jó vírusirtó kell (pl. AVG nem rossz, és legalább ingyenes), antipyware (nem realtime védelem), meg a Windows saját kacatjai (tűzfal, Defender), utóbbiak sokat nem érnek de legalább nem is fogják a gépet. Tűzfallal meg ne foglalkozz, ha nem értesz hozzá úgysem tudod rendesen beállítani (én sem értek hozzá
) és csak idegesíteni fog minden alkalommal amikor egy program internetet akar használni.
-
monti20
tag
válasz
monti20 #6544 üzenetére
Baszus...
Átállítottam és 1600MHz-en ment is, direkt megnéztem a BIOS-ban, de amikor a Windows-t beakarja tölteni kék halál, újraindul és ez ismétlődik.
Visszaállítottam, csak így volt hajlandó elindulni.
Egy dolog jutott eszembe, majd holnap megint átállítom és egyből formázás új Windows-zal, csak mi lesz majd, ha azzal sem indul... -
NFree
addikt
válasz
monti20 #6521 üzenetére
Ha jól tudom notinál nincs semmilyen user által való állítgatás bioszba, erre vonatkozóan belövik agyárba és kész.
Nos használd a cpu-z progit azzal kisérd figyelemmel a proci órajeleit, aztán terheld valamivel prime everest orthos, ha nem változik az órajel szívás mert átkúrtak, de elvileg emelkednie kell, minden noti ezt csinálja energiatakarékosságból vissza veszi az órajelet, terhelésnél meg ujra 100%-ra ugrik nézd meg. -
uborka3
tag
válasz
monti20 #6503 üzenetére
Ha van lehetőség a szorzó állitására a bios-.ban akkor ott keresgélj. Bár nem hiszem.
Valoszinű csak a energigazdálkodási funkció van bekapcsolva, amit a tulajdonságok - képernyőkimélő - energiaellátás fülön tudsz kikapcsolni ha zavar.
A bios-ban nincs lehetőség a dual bekepcsolására, ha párban vannak a ramok elméletileg úgy kell működnie. CPU-Z-vel letudod ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest