Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12238 üzenetére
Nem. Gyakorlatilag semmi nem fog annyira lehűlni, hogy tényleg centikben fagyjon rá a pára, ahhoz, hogy a levegő páratartalma, ami meglátásom szerint, ilyenkor nem olyan durva, mivel nem párolog ebbena nagy melegben szinte semmi, hogy kicsapódjon, és megfagyjon, ahhoz egy legalább 0 fokos felület kéne, ami nem hiszem, hogy lenne, keményebb hideg kell, hogy lecsapódva megfagyjon rajta a pára, pld a -60 fok már elég hozzá
. Persze, a levegő mondjuk -15, ami elég is lenne már hozzá, de tényleg nem fog semmi lehűlni a gépben -15-re, és még légáramlat is lesz, mert gondolom masszívan fogjátok fújatni. Nem lesz para.
Szerk.: én ma ablaknál teszteltem, nyitott ablaknál, egy jól irányított szél kevés havat zúdított a gépre, vagyis, inkább a vga kapta, de nem lett semmi baja. Levannak fújva lakkal a cuccok gyárilag, ennyit kibír. És ha belehapcizol azt is.
(
)
-
sinya85
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #12235 üzenetére
Dehogy párásodik, vidd ki aztán pacsáld neki a feszt
-
yolan
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12235 üzenetére
Én pár napja -13-ban nem tapasztaltam deresedést. Okosan nem kell rálehelni a cuccokra és nincs para, inkább félő egy havas fuvallat, ajánlom, hogy valami fedettebb helyre mennyetek, tehát ne így a szabad ég alatt durr neki.
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #12121 üzenetére
Remek, amint leírtam a mondókámat gondoltam kiveszem az elemet és megoldódott a dolog.
-
válasz
Cthulhu Dawn #7715 üzenetére
Vegyél normális lapot például...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest