Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
"Alapból 2.5 Ghz ugye - ha csak nagyon kicsit emelem a FSB-t, csak épp úgy, h 2.87 Ghz-en menjen, a RAM órajel meg 770 Mhz, tehát nem lépi túl a max értéket se, amit tud, akkor reboot, és 2.5 Ghz-en fut tovább..."
Igen, 4 GHz-ig bírják, de ezt nem tudom semeddig húzni, valamit elbaltázok...
-
lipi67
nagyúr
Nincs is mit
-Én..szépen leszedném és rendesen felpucolnám a hűtőt és a procit.Vennék rá(1200FT körül van)Artic Cooling MX2-est,ez vagy 4pasztázásra elég lesz,s szerintem a legjobb.Szépen egyenletesen bekenném a procit és..a hűtő alját is!-Mikor a procit bekened vele,s teszed rá,a hűtő talpa hideg,s csúszkál rajta felrakás közben mint ha jégen lenne.Én ezért miközben a procit pasztázom,a hűtőt kiteszem a napra(melegre).Utána már erre is könnyen fel tudom kellni az mx-et.S nem azért,hogy sok legyen rajta!Mikor teszem rá a hűtőt,a 2 pasztázott felület megtapad egymáson,s precízen fel tudom tenni.Tudom,kukacoskodásnak tűnik,de..pl.nálam mikor egy 8400 kap 1,625V-ot léggel..fontos a jó illeszkedés.
Hali! -
qdak
addikt
m mint a szorzót ?
v az fsb t inkább jaja gondolom ha tulhuzod és nem indul nem kell bios resetelni erre gondol
60-70 még jó 90 nél ugyis megfasgy a gép
mit álit a jumpeR ?
emelj az fsb persze azt mondtam
sok vizet nem zavar 1 1200 duronnál még ha megsütnéd sem am ha nem feszezed agyon nem lesz baja -
qdak
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Házimozi belépő szinten
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Napelem
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest