Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen nyomtatót vegyek?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Mondjuk én ájemdé tuninghoz nem értek, de az a hűtő szerintem nem fog gátolni benne.
Valamennyi tuningot azért a gyári hűtők is bírnak, főleg ha nincs fesz emelés vagy csak nagyon kevés. Legfeljebb hangosabb lesz a hűtő, de kipóbálni hogy megy-e tuning ahhoz azért elég és akkor már érdemes hozzá venni jó hűtőt 24/7 beállításra. -
darál0w
Jómunkásember
ebből minden kiderül
-
harry
veterán
Oh, nekem az még odébb van, egyelőre csak a proci van meg, és tervezem is még ezt használni egy darabig
De talán a tél végen lesz egy monitor csere (22" - 1680) és egy új vga is, talán 4850, 4870, de inkább 5750, 5770. És én is ezen gondolkodtam, hogy vajon a proci elég-e. Nézted esetleg köztes értékekkel is, tehát mondjuk 2.8ghz, 3.2ghz, 3.7ghz? Úgy lenne érdekes, és 1680ban. Legalábbis jó lenne tudni, hogy hol van az a határ, ahol a proci már elég, avagy a tuning csak kevés pluszt hoz. Legalábbis szerintem ilyen felbontásban max beállításoknál egy 3.5ös procival már el lehet érni vga limitet, de legalábbis olyan értékeket, ahol a proci már megfelelően kihajtja.
3DMark pontokat nem ismerem, vagyis nem tudok viszonyítani... de úgyis inkább a játékok alatt elért eredmények a mérvadók számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Arc Raiders
- Milyen házat vegyek?
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vicces képek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Gitáros topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő