Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Mondjuk én ájemdé tuninghoz nem értek, de az a hűtő szerintem nem fog gátolni benne.
Valamennyi tuningot azért a gyári hűtők is bírnak, főleg ha nincs fesz emelés vagy csak nagyon kevés. Legfeljebb hangosabb lesz a hűtő, de kipóbálni hogy megy-e tuning ahhoz azért elég és akkor már érdemes hozzá venni jó hűtőt 24/7 beállításra. -
darál0w
Jómunkásember
ebből minden kiderül
-
harry
veterán
Oh, nekem az még odébb van, egyelőre csak a proci van meg, és tervezem is még ezt használni egy darabig
De talán a tél végen lesz egy monitor csere (22" - 1680) és egy új vga is, talán 4850, 4870, de inkább 5750, 5770. És én is ezen gondolkodtam, hogy vajon a proci elég-e. Nézted esetleg köztes értékekkel is, tehát mondjuk 2.8ghz, 3.2ghz, 3.7ghz? Úgy lenne érdekes, és 1680ban. Legalábbis jó lenne tudni, hogy hol van az a határ, ahol a proci már elég, avagy a tuning csak kevés pluszt hoz. Legalábbis szerintem ilyen felbontásban max beállításoknál egy 3.5ös procival már el lehet érni vga limitet, de legalábbis olyan értékeket, ahol a proci már megfelelően kihajtja.
3DMark pontokat nem ismerem, vagyis nem tudok viszonyítani... de úgyis inkább a játékok alatt elért eredmények a mérvadók számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest