Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benvolio
őstag
válasz
atika88
üzenetére
Sebbenzin és fültisztító pálcika teljesen megfelel a feladatra.
De az új pasztát ne kend el! Talán az X a legjobb forma neki ami jól elterül és légbuborék mentes lesz. /Mondjuk én még a sarkokat pöttyöztem is kicsit/ [link] Én is MX4-et használtam a Loki-hoz, azzal a hozzá adott kencével nem mertem. 
-
válasz
atika88
üzenetére
Vagy riholod alkohollal kézgörcsig (de megfelel az is), vagy veszel kétkomponensű eltávolító/tisztító folyadékot. Utóbbi nem olcsó (relatíve persze), de legalább 30 pucolásra elég lesz.
Nekem ezvan és igen jó. Az illata is

(#39670) zsizsef @ én MX4-et használok, az az újabb típus és igen jó teszteredményei vannak. A másikat csak hallomásból ismerem és dícséri a nép.
-
válasz
atika88
üzenetére
Az többszöri újrakenésre elég, ami a zacsiban van!
teszel egy max. félborsónyi pöttyöt középre, vagy néhány gombostűfejnyit mindenfele és egy bankkártya élével elsimítod, mint egy kőműves a vakolatot. A lehető legvékonyabb egyenletes réteget kell elérni, amely mindenhol befedi a felületet. Ja és a gyári paszták általában hulladékok: én beszereznék egy Arctic MX2, vagy MX4-et. Ár-értékben az egyik legjobb

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szóval ha már összeraktad kár megbolygatni egy cserére.

De az új pasztát ne kend el! Talán az X a legjobb forma neki ami jól elterül és légbuborék mentes lesz. /Mondjuk én még a sarkokat pöttyöztem is kicsit/