Hirdetés
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Ilyen egy komoly célszerszám
- Nosztalgikus húrokat pendít meg a Qwertykeys legújabb, szürreális ajánlata
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsizsef
üzenetére
igp-t hagyd auton, feszeket a normal erteken kezzel, kezdd csökkenteni az offsetet.
LLC-t megprobalnam 5-ösön, bar nekem hosszu tavon az nem jött be es asszem most 3-4 körül stabil (az alap alulfeszes allapotban).
Bocs, latom nem alapsebesseg. Akkor LLC 2-3. Teszteld linx-szel, max ramteheles, 15 kör cirka - es pl. jatekkal. Kezdetnek aszondom offset -0,150V kellene, hogy jo legyen. Ha megy, akor lejjebb. -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zsizsef
üzenetére
Próbáltam a memória tuningot freki emeléssel Kingston HyperX Blu 1600 feltoltam 1750-re és 0,2 FPS-t hozott játékokban az időzítést nem próbáltam lejjebb vinni de szerintem az is kevés

Inkább told fel az NB 2400-ra a HT 2200 ( bár nekem 2400 MHz NB az 1,25v ) nem találom azt a linket ahol Thuban procikat tuningoltak és mindenkinek stabilabb volt ha megemelte a HT-t ,sebességbe nem dob de stabilabb -
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zsizsef
üzenetére
Szerintem nem a proci inkább a lap "hibája" ezzel a lappal s@kodtak sokáig az FX 8xxx tulajok mert a VRM áramkörök nem tudtak elég kakaót adni a procinak és trolingoltak ,
A hiba képen jól látható hogy a proci 96w-ról felugrott 107w-ra az én procim 4 GHz-en 1,55v-on 165w-ot kér " sír " a lapom a terheléstől tehát fütyülnek a fetek a nagy menyiségü áramtól
Kiegészítés : a 960T attól hogy 4 magos még benne van a +2 mag ami akkor is felveszi a kakaót hogy inaktív ezt nem mutatja a CPU-z !
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi