Új hozzászólás Aktív témák
-
sipi83
aktív tag
Egyenlőre még maradt 3,6 GHz-nél, ma csak Prime-oltam.
Reggel fél 10 től megy idáig hiba nélkül!
Mint mondtam feszültséget nem nagyon akarok emelni még, majd esetleg 1-2 év múlva, mikor muszáj lesz!
Ez a mostani eredmény már sztem szinte mindenre elég, Win 7 RC x64 száguld vele, és sztem játékokhoz is elég, illetve ott már a videokarim adja meg magát hamarabb! -
kriszbon
őstag
"és az összes energia takarékos, hőcsökkentős opciót kikapcsoltad." Ezeket a funkciókat miért akarják sokan kikapcsolni/tatni
Mikor egyáltalán nem zavar be a tuningba, ha húzva van a proci akkor is visszaveszi az órajelet idle alatt(spórol kicsit meg nem melegszik annyira), A "hőcsökkentés" meg azért van, hogy ha túlmelegszik a proci akkor visszavegye az órajelet/feszt hogy védje a procit!
-
sipi83
aktív tag
Na tehát:
Fesz. -ek: Normal (tehát alap)
PCI-E Frequency: 100
System Memory Multiplier: 2
Performance Enhance: Standard
Az eredmény:
Ezek után nincs más dolgom, mint Prime95-et minél több ideig tesztelni? És ha nincs hiba akkor minden oké! Mehet gép hosszabb távon ilyen beállításokkal! Bár gondolom a proci élettartalma valamivel csökkent!
Ez a 40-41 fokos hőmérséklet teljes terhelésnél mennyire jó adat?
Igaz hogy most a gép oldala nincs fent, tehát ha visszarakom akkor gondolom emelkedni fog egy pár fokot!Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
-
DonZorro
csendes tag
Köszi!
Nincs húzva a proci és igen, ott 800at ír ki a BIOS!
Vagyis 400 / 800at! És van egy szorzó is ami 3,2re van állítva! Ez igy ha jól számolom akkor 1066!De akkor sem írja ki sehol a BIOS és ez picit zavar...
Mi az hogy át kell állítani a CPU-Z-t 533-ra??? Nade hol???
Az FSB-m az most mennyi is akkor??? 1066???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest