- Apple asztali gépek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9642 üzenetére
Amiket én írtam neki, azokról hozzászólásokról beszélek. Ne kelljen ismételnem magam. Az egyetlen különbség az lehet, hogy a te biosodban nincs memory multiplier menüpont, helyette van egy dram frequency vagy ilyesmi, ami most auton van. Azt kell 800-ra állítani és a C1E-t kikapcsolni.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9640 üzenetére
Ez a leírás nem olyan bonyolult mint amilyennek elsőre tűnik, jól tagolt lépésekre van bontva, nem kell az egészet észben tartani. És a 3,6 ghz-re, amit szeretnél, jó esélyed van alapfeszen, szóval a legtöbb lépést ki is hagyhatod. De ha visszaolvasnál, hogy sipi83-nak mit sikerült összehoznia, az neked is menne szerintem.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21 #9627 üzenetére
Na meglestem amit linkeltél. Ha tuningolsz akkor a többiek által elért eredmények adhatnak némi támpontot, de nem szabad teljes mértékben rájuk hagyatkozni. A tuning módja mindig kísérletezés, hiszen még típuson belül is hatalmas különbségek lehetnek. Itt van egy általánosabb leírás.
sipi83: Mondtam, hogy menni fog.
Jók ezek a E8000-ek. Ha esetleg úgy döntesz, hogy följebb mész, vedd számításba a ramok, és az alaplap korlátait is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest