Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Amiket én írtam neki, azokról hozzászólásokról beszélek. Ne kelljen ismételnem magam. Az egyetlen különbség az lehet, hogy a te biosodban nincs memory multiplier menüpont, helyette van egy dram frequency vagy ilyesmi, ami most auton van. Azt kell 800-ra állítani és a C1E-t kikapcsolni.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Ez a leírás nem olyan bonyolult mint amilyennek elsőre tűnik, jól tagolt lépésekre van bontva, nem kell az egészet észben tartani. És a 3,6 ghz-re, amit szeretnél, jó esélyed van alapfeszen, szóval a legtöbb lépést ki is hagyhatod. De ha visszaolvasnál, hogy sipi83-nak mit sikerült összehoznia, az neked is menne szerintem.
-
euchi
aktív tag
válasz
Croft-21
üzenetére
Na meglestem amit linkeltél. Ha tuningolsz akkor a többiek által elért eredmények adhatnak némi támpontot, de nem szabad teljes mértékben rájuk hagyatkozni. A tuning módja mindig kísérletezés, hiszen még típuson belül is hatalmas különbségek lehetnek. Itt van egy általánosabb leírás.
sipi83: Mondtam, hogy menni fog.
Jók ezek a E8000-ek. Ha esetleg úgy döntesz, hogy följebb mész, vedd számításba a ramok, és az alaplap korlátait is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő