Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Hellosztok warin now system is in safe mode please re settings cpu frekvenci in the cmos setup ezt az üzenetet kapom cpu mat felhúztam és amikor bekapcsoloma gépet akkor ezt hozza be.
-
bognar110
őstag
Havernak huztunk a gépén kicsit régi ! ÉS bekapcsolásnál nincs kéép
miért mit lehet ez ellen tenni be is kapcsoltuk meg minden ki is ! ? Valaki pls segítsen!!
-
bognar110
őstag
A cpu 1 core 35 fok amikor dolgozik nagyon szóval játékná !l A cpu core 2 az meg 38 fok ezek jook???
-
bognar110
őstag
Valaki meg tudná nekem ehhez az alaplaphoz keresi a bios frissitést ? asrock alive nf5-esata2 +r3.0
-
bognar110
őstag
Amugy hogyan kell biost frisíteni ? Lehet azért megy fel hirtelen a a hőmérséklet a prcomban ! Valaki leírja hogy hogyan kell biost frissiteni ?
-
bognar110
őstag
Van egy olyan menü pontnál biosba egy olyan hogy 7.5 triangular aszzem meg van 0.5 meg van herhey 0.5 meg 7.5 nah most ez mire való mit segíít a procin ersőősiit ?
-
bognar110
őstag
Valamit lehet állítani biosba az ellen hogy ne szőkjön fel annyira a hőmérséklet ?
-
bognar110
őstag
5800 ft ért látaam nem tudom mi a gyártója 6 hőcsöves nagyon nagy! Szerintem aszt fogom meg venni !
-
bognar110
őstag
mitcsináljak ha még nincs meg a jó hütés és ez az órajel ami most van kellene és nelegyen nagyon meleg a proci me nekem 68 fokos szokott lenni mit csináéjak ?
-
bognar110
őstag
gta 4 ezés közbe 70 fok os a proci hogy tudom lejjeb venni ? Hogy a feszültséget feljebb huzom ? 3.35ghz en van
-
bognar110
őstag
Dram voltage van felraktam maxra 2.05 re aszzem és 3.11ghz hejet 3.14 lett de feljebb nem lehet 3.20ra ??? Az energiagazdálkodást nem tuttam kikaplcsolni nem tudom hogy kell nem vagyok angolos! HA letudnád irni vagy valaki hogy hogyan lehet 3.20 ra fegyurni biztonságosan az jóó lenne ! Edigi segitséget is kösszi !
-
bognar110
őstag
én elkeztem de 3100mhz es a procim és továáb nem leht aszt hogy csináljam hogy 3200mhz legyen kb valamit engedélyezzek pls valakis egítsen
-
bognar110
őstag
amd x2 6000+ 3.11ghz hogy huzzam fel biosba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest