Új hozzászólás Aktív témák
-
bognar110
őstag
Dram voltage van felraktam maxra 2.05 re aszzem és 3.11ghz hejet 3.14 lett de feljebb nem lehet 3.20ra ??? Az energiagazdálkodást nem tuttam kikaplcsolni nem tudom hogy kell nem vagyok angolos! HA letudnád irni vagy valaki hogy hogyan lehet 3.20 ra fegyurni biztonságosan az jóó lenne ! Edigi segitséget is kösszi !
-
lipi67
nagyúr
-
Tv
senior tag
Persze, de vagy 2,5 éve. De nemrég kezdett még el érdekelni csak a tuning, mert már azért kicsit gyengécske azért ez a konfig. Mgy is amúgy frankón, mert a Sempron 1600Mhz helyett 2160-on megy jelenleg, tesztelve, gond nélkül. Gondoltam megnézem mit bír, állítani kéne neki egykis plusz feszt. Nézem...nézem sehol. Nézem a laphoz adott manualt, ott van. Nézem megint a biost, sehol. Nézem az asus lapját, ott van. Keresek rá neten, hogy mi lehet, esetleg valami rejtett menü vagy mittudomén, vagy régi a bios, de semmi. Csak ilyen ellenállás forrasztós voltmod van rá. Most találtam meg amiről at előbb linkeltem képet. Hogy csak c&q-s prociknál megy a fesz állítás (amiről sem a kézikönyvben, sem a lap leírásában sehol nincs szó), aminek ugye köze sincs a tuninghoz. Igazából lesz@rom, mert max 200-250Mhz körül nyernék vele (többet valszeg sehogy nem megy ez a proci), de miért hazudnak? Ez az ami zavar inkább. Mindenesetre Asust nem fogok venni többet.
A ddr1 re vonatkozó kérdésem még él
-
Tv
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest