Új hozzászólás Aktív témák
-
nygma
addikt
-
kulerr
őstag
hát nem tudom, igazából még nem hallottam olyat hogy valakinek légbuborék lett volna alatta (mindig csak arról szól a fáma hogy nehogy az legyen
)
Én a pöttyözős fajta vagyok és eddig kb10-15 procit raktam fel és eddig nem volt semmi gondom ezzel (most is 27 fokos az E4500-ösöm 3 ghz-en), szal lehet hogy jó így is meg úgy is.
De ha lenne ezzel kapcsolatban valakinek konkrét tapasztalata az ne fojtsa magába... -
Bazsika22
tag
Egyszer hagytam összerakatni a gépem mert nem volt időm.
Mikor a core2dou-m egy 3dmark után 70c-on volt ugyéreztem ez nem jó,mert a régi prescott kemencém nem sütött ennyire.
Hát igen a hűtő kb 0,5cm2 -en érintkezett.egy lábat nem szorítottak le rendesen.
és ez a profi számtech bolt nem a mediamarkt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- INTEL CORE i7-11700 - Socket 1200 - processzor!
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest