- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokkacsoki
tag
Sziasztok kis help,most vettem egy Silent Knight 2-őt felszereltem az intel Core Duo e4400 procimra+P5B alaplap ekkor már 3Ghz en futott a proci 1,38 as fesszel.Gondoltam én hogyha felrakom ezt a hűtőt akkor jobb lessz...hát nem 3,2 Ghz 1,45 feszel,és alapbol 51fok,ami szerintem nem normális.valakinek van ötlete hogy miért ilyen szar a hűtő?mert elvileg jól van fenn különben nem is hűtene ennyit sem.lehet valamivel bioszba van a baj?
A processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.
-
mokkacsoki
tag
Hát 1,45 feszel megy csak stabilan az otrhos.Jah am lehet hogy pasztázási gond van,de elmozdulni tuti nem mozdult nem igen tud.
-
mokkacsoki
tag
nah megoldódott,a program amivel néztem rossz volt, Core Temp mindig 75+fokosnak írta,megnéztem több progival is amik jelezték hogy 66 fokos orthossal 100% terhelésen...
-
mokkacsoki
tag
Pls help, leszedtem egy prgit valami montitor fingom sincs mit,a lényeg hogy kiirja mi mennyi hogyan a hőmérsékletet stb....de amióta azt felraktam több program is megőrült pl CPU-z 3,2Ghz et mutat néhány pillanat mulva pedig 1,9Ghz et ez oda vissza golyamatosan megy:S
-
mokkacsoki
tag
válasz szilva01 #4950 üzenetére
nekemsih Akkor nem rossz jupiii,márcsaka hűtéssel kéne valamit csinálni
Mert Silent Knight 2 vel alig jobb mint gyárival,lehet paszta lessz itt a gond,pedig azt amit gyárilag adtak jól kentem ráA processzorok füsttel mûködnek. Ha kijön belõlük a füst, nem mûködnek tovább.
-
mokkacsoki
tag
válasz szilva01 #4955 üzenetére
Én sok féle mérést próbáltam,de rákelett jönnöm hogy x emberből y nál nem valós értéket mutat a REal Temp,bár mintha irtak volna valamit rá miért egy angol forumobn valamin néha nagyon görcsöl a progi,am enm rosszindulatból mondtam de nem árt átmérni még1 szer mással is
[ Szerkesztve ]
-
mokkacsoki
tag
Én nem állítgattam semmit,letöltöttem 3 progit és megnéztem melyik mit ír ki..nem volt nagy tudomány hogy lássam 3 bol 2 ugyan azt irja ki,tehát az a jó érték,amúgy vannak olyan progik amik már automatice jó értéket adnak pl speedfan
-
-
mokkacsoki
tag
De pls eggyel lejebb ugyanabban a hsz ben pedig lirtam miért írom ezt,nem egyböl kiragadni azt amibe lehet okosítani,am meg ha nem ismered töltsd le nézd meg cask ajánlani tudom ahogy sokan mások is
-
mokkacsoki
tag
Sziasztok,a következő problémám lenne van egy új procim e4400 és valamiért 3,2Ghz fölé istenért nem akar menni 3,2őt is igen neccesen pedig a hőfok az jó.nem tudjátok mi lehet a baj?Akármekkora feszt adok neki nem nagyon megy tovább ennél
Az előző prockóm jóval tovább ment[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest