- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafika95
tag
válasz
Tifosi87 #9872 üzenetére
ha lenne olyan h 800
asszem ezek vannak :
333 (ez nem is biztos)
400
533
667ja és AUTO (< most ezen van !)
a RAM-okon NINCS borda annyi hűtést kap h a prociventi pont arra fújja a levegőt...majd lehet fotózok párat, vagy keresek képeket, h lássátok milyen beállítási lehetőségek vannak
hiába mondjátok h ennyire vegyem ha az nem szerepel a lehetőségek közt :|így tuning nélkül:
_11 x 200 azaz 2200mhz PROCI fesz-t LEVETTEM 1.325V-re
(autón 1.35-1.4v-n nyomatja de szerintem felesleges ennyi... így is probléma nélkül megy minden)
_RAM 333mhz ~ @400mhz (erre állítja autó) fesz 1.9 / 1.925V (autó állítgatja)
[4db ram van ! tehát 2x2dual -ba ismeri 2xNANYA (elvileg kingmax) 2xISMERETLEN(azt hiszem kingston de mindd a 4db DDR-800 ! 32bites rendszeren nem ismeri fel mind a 4gb-ot csak 3.23 at vagy mennyit....]Inkább nem vágok bele most már csak ha írtok, mit mennyire vegyek PONTOSAN...
DE KÖSZÖNÖK MINDEN EDDIGI SEGÍTSÉGET IS !!! HA MÁS NEM TANULTAM BELŐLE
DE SZERETNÉK EREDMÉNYEKET IS HA NEM GONDa RAMokkal van a valami (biztos h SZERETIK egymást mert kb 4hónapja mennek így és semmi gond nem volt eddig) [őőő és igen asszem 5-5-5-18 ba mennek !
De adtam egy linket töltsétek le ! azon rajta van majdnem minden kellő adat]
(még egyszer a link: [link] )Várom a tanácsokat ! Előre is mindenkinek köszönöm segítőkészségét...
Elég kezdő vagyok, biztos itt a bibi... de valahol el kell kezdeni
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest