Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Utánakérdeztem máshol is ennek az L2 cache-es "tuning" dolognak, állítólag nincs érzékelhető hatása: [link]
(#8078) qdak: ne már, FSP-vel probléma?
Nálam üzemel egy 350PNF már jó ideje, de semmi bajom nem volt eddig vele, igaz, én nem húztam a procit, de olvastam már itt PH!-n is, hogy bírja a tuningot.
Az olcsó kategóriából az egyik igen minőségi táp. -
qdak
addikt
jaj ugyanmár valoszinuleg azota az 5. lap az 5. procival
ugyhogy nem problem néha én sem tudom mim van XD ilyenem van 90 nm es
amugy nem tudom miért de 3555 felett meghal a technika olyan mintha vmi instabillá válna és már boot nál roszulk irja az orajelet 3600 nál is egyedül cpu z mutat jót everest alatt ugráll nagyon a mhz, és teszteltem a proci teljesitménye esik vissza :S hiába tettem 3700 re meg probáltam töbfajta értéket öszevisza ugrál az órajelem ! és a teljesitmény szar minél feljeb megyek ja és ha 3750 re rakom nem indul el! pedig fogadnék rá h ez nem a proci vége hisz alap feszen is indul megy win is 3700on! mi le7 a lap nem birja ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest