Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Utánakérdeztem máshol is ennek az L2 cache-es "tuning" dolognak, állítólag nincs érzékelhető hatása: [link]
(#8078) qdak: ne már, FSP-vel probléma?
Nálam üzemel egy 350PNF már jó ideje, de semmi bajom nem volt eddig vele, igaz, én nem húztam a procit, de olvastam már itt PH!-n is, hogy bírja a tuningot.
Az olcsó kategóriából az egyik igen minőségi táp. -
qdak
addikt
jaj ugyanmár valoszinuleg azota az 5. lap az 5. procival
ugyhogy nem problem néha én sem tudom mim van XD ilyenem van 90 nm esamugy nem tudom miért de 3555 felett meghal a technika olyan mintha vmi instabillá válna és már boot nál roszulk irja az orajelet 3600 nál is egyedül cpu z mutat jót everest alatt ugráll nagyon a mhz, és teszteltem a proci teljesitménye esik vissza :S hiába tettem 3700 re meg probáltam töbfajta értéket öszevisza ugrál az órajelem ! és a teljesitmény szar minél feljeb megyek ja és ha 3750 re rakom nem indul el! pedig fogadnék rá h ez nem a proci vége hisz alap feszen is indul megy win is 3700on! mi le7 a lap nem birja ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mini PC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Byintek Love U14 Projektor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam üzemel egy 350PNF már jó ideje, de semmi bajom nem volt eddig vele, igaz, én nem húztam a procit, de olvastam már itt PH!-n is, hogy bírja a tuningot.
ugyhogy nem problem néha én sem tudom mim van XD