Új hozzászólás Aktív témák
-
turbocfh
csendes tag
Hello!
Na csináltam pár képet a biosról.A lényeg a lényeg hogy a bios teljesen random szerűen visszadobja a szorzót 20 ról 14re, pl volt hogy 3,4Ghzen ment tök jól, aztán még 2,9Ghzes beállításnál is visszatette 14es szorzóre ez a szutyok. Sajna mást már nem tok rá mndani. Direkt ezért cseréltem le a p5ld2-mq-t mert az nem volt tuningbarát, erre ez is itt szarakodik. ráadásul ha felveszem mondjum 3.3Ghzre akkor a mem írás olvasás everest szerint visszaesik 1400/2000re 2850/4200ról/2,66Ghzen ezt tudja 133x20/. és a játékok is jobban szaggatnak mint a 2,66Ghzes beállításon. Tehát most ott tartok hogy kidobtam 11ropit a nyg semmire
ráadásul ha felveszem 3,4-3,5Ghzre /ha nem dobja éppen vissza 14es szorzóra/ akkoe elgezd ciceregni az alaplapon vmi, valszín a szilárdtest kondi ami a proci körül van. Annak lehet vmit csinálni?
Nagyon örülnék ha valahogy meg lehetne oldani ezeket a problémákat. Kicsit kezdek belefáradniA képeket átküldtem az nbl2es emailedre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest