- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99 #46095 üzenetére
Ettől tartottam. Oké, hát ez van. Azért az Asrock az nem Gigabyte akkor ezek szerint, nagyon régen (15+ éve) volt egyszer Asrock lapom, ami egy igazi szégyen szutyok volt, aztán kerültem a márkát. 20-as éveim közepétől dilim volt a PC építés, szóval prémium giga meg asus lapjaim voltak, ilyen áfamentes új okosba, de még úgy is pénzkidobás volt, bár ne költöttem volna arra és vettem volna helyette valami értelmeset, mindegy, szóval elszoktam viszont az ilyesmitől.
Úgy 3 éve láttam egy Asus lapot ismerősnél, ami egy igazi retek volt, így aztán azt gondoltam hogy eljutottunk akkor oda, hogy már tökmindegy. Innentől már tényleg az olcsóbbat kell venni aztán kész
Nem is igazán változott a véleményem, elvagyok ezzel az Asrock-al is, de ilyenek viszont azért prémium lapokkal nem voltak jóval komolyabb tuning mellett sem azt hozzá kell tegyem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- EA Sports WRC '23
- RAM topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest