Új hozzászólás Aktív témák
-
beldeczki
aktív tag
válasz
enemy107 #40526 üzenetére
Igen, épp írni akartam a fejleményekről. 10-es szorzóval 4Ghz lenne, de ott adtam neki 1,4V-ot is, de mint te is írtad még több feszültség is kevés lett volna hozzá és ahhoz már hűtés is kéne + hosszabb távon azért 1.45-1.5V szerintem nem egészséges neki. 9.5-ös szorzóval most úgy tűnik szépen megy. Szerintem 4 Ghz esélytelen, főleg a magas feszültség miatt is már.
Most így megy:
1.3V Vcore, NB-nak adtam 1.2-őt a gyári 1.1 helyett (remélem ettől nem lesz baja). Más minden hagytam gyári értékeken. A BIOS képeimen ahol auto beállítás van sehol se kell változtatni?
Itt melyik hőfok a lényeg? A magok vagy a CPU?
Intel oldalán 74.1°C van max hőmérsékletnek írva. TX3-al ezekkel a beállításokkal max 70 fokig mentek a magok és a CPU nevű hőmérséklet is ekörül volt. Ez IBT alatt volt, a mindennapos használatban semmi se terheli le így, szóval ott még 60 fokot se éri el sok helyen (próbáltam). Szóval szerintem így hagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi hangfal építés
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Eredeti játékok OFF topik
- Formula-1
- Tidal
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest