Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz enemy107 #40241 üzenetére

A terminationra azt írja hogy a legkisebb fesz amit a proci kaphat. De akkor ha 1.45-öt adok a procinak miért nem lehet a termination is 1.45V? Ha 1.2V-ra állítom akkor 1.2V-ig le fogja engedni a droopot vagy mi van?
    A reference legyen X % az oké. Amúgy GTL feszt ír ehhez, csak fingom sincs mi az a GTL.
    A PLL pedig a fetek feszültsége? Gondolom az is stabilitáshoz kell. Vagy nem tudom.

A ramot elkezdtem húzni, 1200 CL6 2.4V-on elindult, de post kép halál egyből. Úgyhogy esélytelen. Visszavettem CL5 1150-re 2.2V ami az alapfesze a ramoknak és elindul de post képnél megáll igaz kicsit később. CL6-on ugynaúgy. Úgyhogy tök mindegy milyen időzítést kap, nem javul tőle, eléggé csúcsra járatott magasfeszes ram ez amúgy is. Marad CL5, 1100-on ment prímán. Szerintem 1125 is menni fog. Felette már kérdéses.
    1100-on is 550 lesz majd az FSB, tehát a fölé nem nagyon fogok tudni menni, nekem pedig az 533 a célom úgyhogy jó lesz. Vagy lehet 550 is, de necces a procira nézve, mindenesetre ha tudja akkor űber pontszámokat fogok elérni. :DDD
    Mivel nincs normális hűtésem 533x6-on próbáltam életre kelteni a gépet, elsőre meg se mukkant, majd északinak adtam +0.2V-ot akkor elindult de Win töltőképnél újraindult, adtam neki +0.25-öt de még akkor is ugyanúgy. Itt már emelni kéne más feszt is ezek szerint?

Új hozzászólás Aktív témák