Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varga Csaba
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Az ideteszem-odateszem átszerelem hercehurcából annyi hasznom volt, hogy felírtam a cpu-id-t, valóban brisbarne magos...
A bios dolgot meg csak azért nem igazán értem mert elvileg a hibásan működő kiadás az újabb, 2007/07 hónapnál újabb (ilyen gyártási dátum volt az egyik alkatrészen).
A másik alaplap ennél tuti régebbi (majd megnézem mindkettő bios verzióját), annyi hasznom volt az egészből, hogy meggyőződtem arról hogy az AC Sliencer TC64 elégséges hűtés ennek a procinak, és az AM2NF3-VSTA alaplap nem egy tuningbarát deszka...
A tuningteszt végeredménye 240 mhz-s FSB stabilan feszemelés nélkül, Ramok pedig 800 mhz-től egy lépcsővel visszaosztva (633mhz talán), 250 mhz-n még elment a vas de 260-on már nem is bootolt rendesen hiába adtam neki a max 1,35V-os feszt..
A pcwizard2008-at meg nem értem: a biosban 11-es a szorzó, míg ő 11,5-ös szorzót érzékel és ehhez számolja az órajelet is...
Ettől függetlenül sikerült kb +20% teljesítményt és + 700 pöttyöt a 3dmark03-ban elérni...
A hibásnak tűnő alaplapot meg hétvégén visszateszem és frissítek egy biost is... hátha..
Jobb lenne a 2 év garis példányt használni a tartalék helyett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Assetto Corsa Rally
- LEGO klub
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Pánik a memóriapiacon
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest